Aangepaste openingstijden kantine (!)

Aan elk seizoen komt een eind. Zelfs aan dit seizoen, als straks na FC Shakhtar ook Alanyaspor weer richting huis is. Op de dag dat zij vertrekken staat de eerste training van onze zaterdagselectie alweer op het programma. Eigenlijk gaan we dus vrolijk verder waar we gebleven zijn, zonder even de tijd te hebben om op adem te komen.

Dat kunnen en willen we ons barpersoneel natuurlijk niet aandoen. Deze doorgewinterde kantinehelden zijn na de bomvolle zomer toe aan een welverdiende vakantie. Daarom zullen we van 5 t/m 20 augustus aangepaste openingstijden hanteren. Gedurende opent de kantine enkel zijn deuren op donderdagavond vanaf 19.00 uur, en op zaterdag vanaf ergens rond het middaguur (afhankelijk van hoe laat CWO2 bij een eventuele oefenwedstrijd moet verzamelen).

Wij danken het groepje enthousiaste vrijwilligers dat tijdens deze overgangsperiode de kantine open houdt, en kunnen uiteraard niet wachten om vanaf maandag 21 augustus weer elke dag spelers, trainers en ouders te ontvangen.

Let op: ook onze schoonmakers gaan deze periode even met vakantie. Wij vragen daarom aan een ieder om zijn eigen rommel op te ruimen en de kleedkamers na de training netjes achter te laten. Samen houden we ons complex netjes!

Deel dit bericht!
Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: