Turbulente start CWO JO9-2

4 September, het is zaterdagochtend vroeg een uitwedstrijd tegen FC Maense JO9-2 staat op het programma. Het is windstil met een vol grijs wolkendek die de zon voor ons verbergt. De zomervakantie is ten einde en afgelopen week 2 trainingen gehad met dit kersverse team. Hier en daar was dan ook wat spanning voelbaar. Maar na het uitdelen van de wedstrijd shirts het benadrukken dat we plezier moeten maken gingen we met de juiste energie naar het veld.

Ons CWO JO9-2 team bestaat dit seizoen uit Dewi, Fenne, Daniel, Issa, Darrell, Rover en Mas.

De eerste 10 minuten waren voor Daniel. Daniel vormde samen met Dewi de voorhoede. Door goed werk van het gehele team wist Daniel 3 keer te scoren en gaf hij middels een corner de bal op maat bij de 2de paal die Issa er prachtig inschoot (Zouden ze dit eerder geoefend hebben…?!). Fenne als keeper begonnen kreeg 1 keer de bal, maar was ff vergeten dat de bal nat en glibberig was geworden, tja tegendoelpunt kan gebeuren.

De tweede 10 minuten waren we echt los. Darrell(3x), Mas, Daniel, Issa(2x) wisten allemaal het net te vinden. Rover had een paar keer goed ingegrepen waardoor Fenne een makkie had in de goal. 1 Doelpunt van Issa was wonderschoon omdat het hele team voor druk naar voren had gezorgd en de bal hierdoor bij Darrell was gekomen die een uitstekende pass op Issa verzorgde.
Het leuke hieraan is dat we dit afgelopen woensdag nog hebben geoefend. Supergaaf om dit nu al terug te zien in het veld.
Met een 11-1 voorspong gingen we de kleedkamer opzoeken voor een welverdiende pauze.

De derde 10 minuten begonnen wat eigenaardig. Er werd vrij snel 2 keer door de tegenpartij gescoord. Daniel die inmiddels was gaan keepen kon hier niet zoveel aan doen, we liepen te snel uit positie.
Zowel Dewi als Rover hebben hard gewerkt en veel aanvallen van de tegenpartij weten te verstoren.
Gelukkig heeft Darrell de schade in deze 3de tien minuten kunnen beperken met 2 mooie echte “Darrell” doelpunten. Bal afpakken, rennen en scoren maar.

De vierde 10 minuten speelden we op verzoek van de tegenpartij 7 tegen 7. We hebben nog gevraagd of ze dat wel echt wilden want al onze kanjers tegelijk op het veld…weet wat je vraagt….. 😊
Darrell gaat dit niet meer vergeten, wel 6x(!!) wist hij het net te vinden. Ook wist hij Mas na een mooie aanval te vinden met een goede pass en ook Mas wist zijn 2de doelpuntje mee te pikken. Isa en Fenne scoorde ook, wat de feestvreugde na afloop compleet maakte en we naar huis mochten met een grote glimlach op ons gezicht na deze 22-3 overwinning.

Wat zijn wij ontzettend trots op deze groep. Zo veel plezier, bereid om voor elkaar te werken, elkaar de ballen te gunnen. We kijken uit naar een mooi seizoen met elkaar.