JO7-1 Kanjers!

Vandaag (zaterdag 10 september 2022) stond ons tweede mini toernooi CWO JO-7 op de agenda.
Ons team was keurig op tijd, in tenue 👕en klaar voor de wedstrijd. ⚽️🔥
De zon ☀️ kwam door en een prachtige groene grasmat lag voor ons klaar.
(Dank aan de ouders die hebben geholpen met het klaarzetten van de doeltjes!)👍🏻

Vandaag speelden we 3 wedstrijden tegen FC Maense, Steeds Hoger en VV HWD. Helaas kwam FC Maense veel te laat aan en startten we uiteindelijk later dan gepland.

CWO JO7-1 mag voor het eerst aantreden tegen vv HWD. Ibrahim Kai Raúl Mitch en Finn zijn er klaar voor. 💪🏻 De eerste 5 minuten ging het gelijk op, maar helaas maakte HWD de 0-1 en daar schrokken we van. Kom op jongens, tijd voor actie! Al snel maakte Raúl het eerste doelpunt voor CWO na een prachtige voorzet van Kai.
Helaas kwam HWD steeds weer terug en kwamen zij op voorsprong. Finn Mitch en Raúl waren voorin te vinden en als de bal vanuit het midden doorkwam duelleerden ze er flink op los. Maar het lukte net niet om de mogelijkheden om te zetten in een (paar) doelpunt(en).
Tijd voor een pauze. Tussenstand 1-5. Na wat lekkere versnaperingen, appels, komkommer en water konden we er weer tegenaan.
De jongens hebben gevochten als leeuwen  en lieten prachtige combinaties zien. In de tweede helft regende het doelpunten. Alle spelers kwamen aan scoren toe, het ene doelpunt nog mooier dan de ander. Mitch Kai Ibrahim en Finn scoorden allemaal in de tweede helft. Helaas scoorde HWD ook nog en kwam de eindstand op 5-7.

De tweede wedstrijd speelden we tegen FC Maense. Ook hier ging het spel lange tijd gelijk op totdat Maense toch ineens door onze verdediging heen brak, we kwamen op achterstand. De spelers van Maense waren snel kwamen vaak aan scoren toe. Na een prachtig doelpunt van Raúl kregen we hoop dat we de achterstand konden inlopen maar helaas klonk het eindsignaal en was de eindstand 1-6.

De laatste pot was tegen Steeds Hoger. Onze jongens werden wat moe, niet gek na twee van die pittige wedstrijden.

Met een geweldige assist van Kai en Mitch konden Ibrahim en Finn twee prachtige doelpunten. Raúl had een paar prachtige reddingen voor ons doel. Toch was Steeds hoger ons net een stap voor en was de eindstand 2-5.

Jullie hebben vandaag prachtig samenspel laten zien en maakten veel plezier met elkaar! Jullie luisterden heel goed en ook het wisselen ging perfect. Hulde! De begeleiding is mega trots op jullie!

Ook hebben jullie een mooie oorkonde gekregen voor thuis boven je bed!
Of we nu winnen, verliezen of gelijkspelen, we hebben een sportieve ochtend gehad en veel plezier met elkaar gemaakt! Dat is het allerbelangrijkste!