JO10-3 flitsend ten onder tegen VOC

Matchday! Eindelijk mochten de kids weer de groene velden op, de eerste wedstrijd uit tegen VOC in Rotterdam.

In flitsende tenues maakten zij een groots rentree tegen een tegenstander waarvan ze in de laatste wedstrijd van vorig seizoen gewonnen hadden. Zou het vandaag weer lukken??

Helaas lukte het vandaag niet! Al snel stonden we 2-0 achter, waarna Amylia voor de 2-1 zorgde en Mats de keeper verleidde tot een eigen doelpunt. 2-2 met rust.

Het was hard werken, niet omdat zij zo goed waren, we speelden 75% van de tijd op hun helft, maar ze hadden blijkbaar een energetische zone rondom hun doel; de bal ging er gewoon niet in.

Het werd uiteindelijk nog 2-4, waarna we ons onoverwinnelijk dachten

Ze kwamen toch weer snel langszij met 4-4 en toen Mats geblesseerd het veld moest verlaten, na een clash met een tegenstander om de 4-4 te voorkomen, zagen zij hun kans schoon om toch ook dat 5e doelpunt nog even te scoren.

Helaas, jammer, hard gewerkt, top gespeeld, het mocht niet zo zijn. Snel vergeten en weer door naar de volgende wedstrijd!