De Off-Day van CWO JO8-1

Vandaag mochten we een hele verre reis maken naar Waddinxveen om het op te nemen tegen Be Fair JO8-1. Het team moest het dit keer doen zonder coach Jordy en middenvelder Iven.

Op een hagelwit veld begonnen we wat onwennig aan de wedstrijd. Be Fair wat een goed positiespel wist te spelen en haar eerste wedstrijd van CVV Zwervers gewonnen had stond er met vertrouwen.

CWO leek toch weer niet helemaal wakker want de thuisploeg kon makkelijk op 1  –   0 komen. Zelfs Ikra die verwoedde pogingen deed kon hier niets meer aan doen.

Miguel probeerde nog wel zijn manschappen vanuit achteruit neer te zetten maar kon niet voorkomen dat vlak voor rust Be Fair handig naar 2  –  0 kon counteren.

In de rust werd er gesproken welke taken heb je als we de bal hebben en welke taken heb je als je de bal niet hebt. Alle spelers knikten JA! maar deden….

overal kwamen we vandaag een stap te laat waardoor we veel overtredingen nodig hadden. Uitgerekend Be Fair had een vrije trappen specialist in haar midden en wist tot twee keer toe deze te verzilveren. Zo kon de thuisploeg makkelijk uitlopen naar 4  –  0.

Tot overmaat van ramp was daar ook nog een ongelukkig eigen doelpunt van Salim en de 5  –  0 cadeau kreeg.

In de laatste 5 minuten kregen de supporters toch een vleugje CWO te zien. Djurriaan speelde zich knap vrij en kon Noaquin bereiken die 5  –  1 maakte.

Daarna was er een combinatie tussen Boaz en Noaquin waarna Owen het laatste zetje kon geven en stond er opeens  5  –  2  op het scorebord. Helaas was dit een minuut voor tijd en te laat voor een echt offensief.

Maandag en woensdag weer lekker trainen en leren van de momenten die beter kunnen. Je bent een team en blijft een team dus zeuren op elkaar heeft niet zoveel zin.