CWO JO9-3 vs HWD JO9-1: 7-4

Alweer vroege vrolijkheid vanmorgen in kleedkamer 1. Fijn om te zien!

De wedstrijd werd weer onderling besproken en na de laatste instructies van Pascal, gingen we naar veld 2 voor de warming-up.
HWD kwam er ook gezellig bij en mochten aftrappen.

De bal werd direct onderschept door Niek en die gaf een prima pass op Beau, hij zette een sprintje in en gaf een voorzet op Mats die na 1,5 minuut, 1-0 maakte. Hahaha!

5 minuten later kwam, door een actie van Amylia, de bal bij Mats (goed gezien) waarna hij een heerlijke voorzet gaf op Niek, die loepzuiver de 2-0 binnenschoot.

Toen werd HWD wakker en kwam het spel op gang en ging het aardig gelijk op.

Tot zover had Keeper Maas nog ‘weinig spannends gezien’ maar daar kwam dus verandering, dat is natuurlijk leuk want een beetje wedstrijdspanning kan geen kwaad.

De schoten op doel van HWD werden door Maas weer uitstekend geweerd of gepakt.

Een leuke fase waarin jullie zowel opbouwend als verdedigend ‘even los’ gingen, er werd goed gecombineerd door Amylia, Vince en Mats en wisten elkaar goed te vinden
!KEURIG!
Hierdoor konden jullie Niek en Beau voorin ‘bedienen’ die allebei weer voor gevaar langs de lijn en het doelgebied zorgden, helaas net niet beloond met een doelpunt.

Na de eerste rustpauze kwamen Eysan en Dishairo het veld in .. ze hadden blijkbaar in de dug-out besproken wat ze gingen doen, want ze maakten allebei een flitsende start.

Eysan scoorde een prachtige 3-0 in de 11e minuut, na een mooie steekpass (geoefend 😊) van Vince!

Ja opletten allemaal … er was een klutsbal die het veld bijna uitrolde … maar Dishairo hield ‘m binnen (geoefend 😊) tikte door naar Niek en hij gaf een mooie voorzet op Eysan, die de 4-0 binnenschoot.

Wat een leuke aanval zeg en gewerkt ‘volgens het boekje’.

RACE-RANJA-PAUZE

In de 2e helft werd er ook direct weer DRUK gezet door ons. De bal werd goed afgepakt door Amylia en zij passte op Niek, die maakte een snelle actie langs de lijn, hij gaf een goede voorzet op hardloper Beau, die prima de 5-0 binnenschoot (loon na werken).

Daarna werden we wat slordig en kwam HWD ‘slechts’ 2x tot scoren.

Ik zeg ‘slechts’ want Maas moest echt even aan de bak om de schoonheidsfoutjes op te lossen en gelukkig wist hij er ook nog !2! te keren in dezelfde fase!
Heel goed gedaan hoor!

Door hernieuwde focus en het werk van Eysan en Vince wist Niek een verdiende 6-2 op het scorebord te krijgen, ook hier … inzet, opbouw en aanval volgens CWO recept.

copy paste: alweer kwam HWD 2x tot scoren. 1 frommelbal en 1 mooie aanval!

Dames en heren nog 1x de schouders eronder … vooruit blijven spelen en druk zetten!
Niek bleef op de keeper loeren en kreeg ‘ineens’ de bal en besliste de eindstand op 7-4!

Allemaal hartelijk bedankt het was een leuke wedstrijd tegen een betere ‘tegenstander’ dan vorige week.