CWO JO8-4 – Voetbalsgoal

Vandaag was het tijd voor een wedstrijd  tegen onze oud trainingsgenoten van voetbalgoals.Helaas moesten we Emir, Suleyman en Jah’Nairo missen, maar tot ons grote vreugde wilden Adib en Devyn ons team wel komen versterken (bedankt hiervoor!!)

We begonnen direct goed! Tijdens de eerste helft werd er ontzettend veel en goed druk gezet. Er waren diverse doelpogingen en er werd goed samengespeeld. Enes toonde een aantal bijzonder spectaculaire reddingen en was erg stabiel: daar kunnen we op bouwen! Adib ging als een ware Maradona over het veld en Nicolai was werkelijk overal: al verdedigend en aanvallend, schietend en slidend voorin, achterin en op het middenveld. Jace toonde zijn kracht en balbehendigheid, wat een topper. Door al dit mooie en harde werk had Devyn het als keeper erg rustig. Said nam het van hem over en toonde zich, met zijn keeper skills, weer een echte kei op het veld! Uiteindelijk bracht een mooie actie van de tegenpartij de stand op 0-1, maar dit werd direct rechtgetrokken door een prachtig goal van Adib.

Ook de in tweede helft stonden onze jongens weer klaar, maar wel met iets minder energie dan in de 1e helft (overigens compleet logisch, geen van de ouders doet jullie dit na!!). We hadden ook al snel te maken met een tegengoal, maar onze talenten zakten hierdoor niet verder in. In tegenstelling zelfs: de energie leek weer dubbel terug te komen en Furkan maakte het met een prachtige actie weer 2-2. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd zelfs met een 3-2 voorsprong. Wat fijn om met deze ervaring en dit vertrouwen de competitie in te gaan!!

Dank aan onze tegenstanders (maar vooral gewoon onze trainingsmaatjes) Sem, Xem, Dean, Mika, Tycho, Siem, Imran en Jurre! We hadden aan hen ontzettend waardige, talentvolle tegenstanders!