CWO JO8-1 neemt ook Haagse punten mee naar Vlaardingen

Na een gelijkspel vorige week tegen LYRA JO8-1 mochten we het nu opnemen in Den Haag tegen Wilhelmus JO8-1. De Vlaardingers schootten uit de startblokken en konde via een goede aanval op links uitbreken. Miguel dribbelde op zoals getraind en wist Iven te vinden die twee man naar zich toetrok maar ineens Boaz wist te bereiken. Na 2 pogingen ging deze tegen de touwen 0  –  1.

Even snel lag de daarna achter aanvoerder van vandaag Ikra. Een slim genomen corner kon bij de eerste paal niet helemaal goed weggewerkt worden en viel in het net. 2 minuten gevoetbald 1  –  1.

Het spel ging gelijk op waarbij gezegd hebbende dat Ikra een paar keer goed redding kon brengen en het publiek haar talent kon laten zien. CWO kreeg steeds meer grip op het spel van Wilhelmus en kreeg ook goede kansen. Noaquin had de voorsprong op zijn schoen maar wist deze helaas net niet te verzilveren.

In balbezit wordt er steeds meer naar elkaar gekeken hoe we samen tot een aanval kunnen komen. Wat een ontwikkeling (met horten en stoten) maken we door. We behaalden de rust met een gelijke stand.

In de rust hadden we het idee dat we deze wedstrijd over de streep konden trekken en hamerden op het samenspel. Dan zouden de kansen vanzelf komen. Zowel Salim als Miguel beetten zich vast in de vleugelspelers en deze kregen steeds minder kans om te ontsnappen.

Uiteindelijk moesten we wachten tot het laatste kwart. Djurriaan was het die de verdediging aan flarden speelden met een mooie solo en een voorzet op maat wist te produceren waardoor Boaz bij de tweede paal in kon schieten. De verlossende 1  –  2.

Wilhelmus leek moegestreden en wist zich geen raad met het goede spel van de Vlaardingers.

Weer een actie van Djurriaan stond aan de basis van de volgend aanval die uitkwam bij Iven de bal panklaar lag voor Owen die hem knap kon binnenschuiven. 1  –  3.

Owen had het op zijn heupen. Via de zijkant werd hij vrijgespeeld door de goedspelende Salim en begon aan een avontuur wat uiteindelijk eindigde met een prima schot. 1  –  4.

In de laatste minuut werd het door een onoplettendheid achterin toch nog 2  –  4.

Een echte teamprestatie en de 3 punten mee naar Vlaardingen.

Dit was ook opgevallen door hoofdsponsor van de JO8-1 Eric die was komen kijken naar zijn talenten en trakteerden ze op een sportdrankje na afloop. Melvin was jarig geweest en trakteerde nogmaals!