CWO JO10-2 Zon, wind of regen, de kanjers kunnen ertegen!

Dit seizoen gaan de ouders van JO10-2 om en om verslagen schrijven. Goed voor de teambuilding en verschillende manieren om naar een wedstrijd te kijken.

De volgende enthousiaste ouder van dit seizoen is Kabir Atayi, trotse vader van Daniël.

Zwaluwen JO10-2 – CWO JO10-2

Vandaag stond de wedstrijd tegen Zwaluwen JO10-2 op het programma. Gelukkig was het droog en scheen de zon toen wij aan de wedstrijd begonnen.

We begonnen met Mas in de goal, Dewi en Rover als verdedigers. Fenne ging als middenvelder aan de slag om Daniël en Darrell in de aanval te ondersteunen. Aslan stond als reserve. Paar minuten na de aftrap schiet Darrell met de punt van zijn voetbalschoen CWO JO10-2 naar de 1-0 voorsprong!

CWO begon niet gelijk sterk aan de wedstrijd, maar desondanks schieten Darrell en Daniël een paar keer op de lat of ernaast! Rover, wat hebben we jou vorige wedstrijd gemist! Gelukkig is onze ijzersterke Rover (verdediger) weer terug. Samen met Dewi stonden ze als een blok! Maar helaas weet Zwaluwen te scoren. 1-1.

In de eerste time-out worden de kinderen op hun positie gewezen en aangemoedigd! Hopelijk zijn ze nu wakker!

Met goede moed begonnen we aan de tweede helft. Aslan vervangt Darrell en vervult zijn positie als linksvoor. Wat een pech! Het begint keihard te waaien en te regenen. De bal komt bij de spits van Zwaluwen terecht en zij maken daar mooi gebruik van. 2-1 voor Zwaluwen. De CWO-talenten hebben het nog best zwaar, in tegenstelling tot Zwaluwen die een paar mooie aanvallen heeft gehad. Gelukkig weet onze sterke verdediging de schade beperkt te houden.

Na wederom onze talentjes te hebben opgepept, beginnen we aan de derde 12,5 minuten. Darrell gaat nu in de goal staan en Mas is reserve. Dewi gaat de positie rechts voorin van Daniël overnemen en Daniël gaat dus verder als middenvelder. Kom op CWO JO10-2! Gelukkig is het nu ook gestopt met regenen.

De bal komt mooi voor de voeten van Aslan terecht. Ondanks zijn mooie schot komt de bal naast het doel terecht! Jammer! Maar we zijn nu helemaal wakker! Dit leek het moment voor CWO om gas te geven. Hierna nog een aantal aanvallen gehad die helaas niet tot een doelpunt hebben geleid maar wel heel mooi waren. Aslan neemt de hoekschop en de bal komt mooi voor de voeten van Daniël. En Ja hoor, Daniël scoort! Gelijkspel, 2-2. De hoop is weer terug bij onze talentjes. Aslan maakt gelijk na 2-2 het derde doelpunt! Wat een mooi doelpunt! 3-2 voor CWO.

Onze gemotiveerde Fenne neemt de uitbal. Mooi in-gedribbeld zoals het hoort en schiet keihard richting het doel van Zwaluwen! Oeeeei LAT! Jammer Fenne!

Zwaluwen heeft ook een aantal aanvallen op ons doel, maar onze sterke Darrell (keeper) en verdediging (Fenne en Rover) hebben mooie reddingen gemaakt.

Vervolgens heeft CWO weer een paar mooie kansen gemist. Daniël mist, Dewi mist, Aslan mist! Zwaluwen heeft het zwaar! Onze kanjers hebben het spel weer opgepakt en voetballen nu zoals de trainers ze hebben geleerd!

Laatste 12,5 minuten gaan in. Daniël gaat rust nemen en overhandigt de aanvoerdersband aan Aslan. De wedstrijd wordt steeds spannender! Zwaluwen doet hun best om door onze sterke verdediging te komen. Maar wij staan nu ook op scherp! Onze alerte Mas kijkt goed om zich heen en weet Aslan te vinden die mooi vrij stond. Aslan geeft een mooie voorzet aan Dewi en zij maakt het af. BAM! Mooi in het doel! Wat een mooie goal. 4-2 staan wij voor!

Gelukkig hebben de CWO-talenten zichzelf herpakt en vooral de laatste twee fases van het spel mooi gevoetbald.

Van 2-1 achterstand naar 4-2 winst!