CWO JO10-2 Tactisch ten onder

Dit seizoen gaan de ouders van JO10-2 om en om verslagen schrijven. Goed voor de teambuilding en verschillende manieren om naar een wedstrijd te kijken.

De volgende enthousiaste ouder van dit seizoen is Ozcan Utu, trotse vader van Aslan.

CWO JO10-2 – Rotterdam United JO10-2

1ste helft,

We staan klaar op het veld en de wedstrijd begint. Rotterdam United zet de aanval op en het ze komen op onze keeper af 0-1. Snelle doelpunt van de tegenstander heeft CWO wakker geschut – Darrell dribbelt met grote stappen en is snel op het helft van Rotterdam United een pegellll en raakkkk goool 1-1. Het spel heeft nu evenwicht, met goed ingrijpen van onze verdediging krijgt Rotterdam United een corner die genomen wordt en 1-2.

Een mooie counter van CWO wordt gevaarlijk met een afstandsschot van Daniel oeeee net naast. Na goed druk en press op de tegenstander pakken we de bal af en vanuit de linker kant zetten we de aanval op en Aslan schiet op doel raak een pingpong goool  2-2. CWO neemt nu de hef in eigen handen en zet de aanval voort met mooi samenspel van Dewi en Fenne en komt de bal voor Daniel een schot en goool jaja verdiend staan we 3-2 voor.

Rotterdam United speelt de bal hoog naar voren en komt ongelukkig terecht voor de spelers van Rotterdam United 3-3.

Wat een spannend eerste helft, rust.

Serge en Pascal haalt onze team bij elkaar en motiveert het team voor de 2e helft. 2e Helft begint met een snelle start van CWO zonder resultaat. Rotterdam United pakt de spel op en scoort met een snelle actie 3-4, CWO neemt de aftrap en onze dribbelaar Daniel schiet en ja goool 4-4. Darrell valt in voor de geblesseerde Fenne – CWO speelt weer mooi voetbal wat we gewend zijn, een steekpass van Aslan naar Daniel en boeem een redding van de keeper voorkomt de 5-4.

Het gaat over en weer en Rotterdam United maakt de doelpunt die met geluk voor de voeten komt van de Rotterdam United spelers 4-5. Rust 2e helft.

3de helft is van start na een teamgesprek van Serge en Pascal.

Een harde afstandsschot van Daniel, de keeper redt hem en een corner voor CWO ging net naast. Darrell passeert met een snelle actie de tegenstander en een voorzet richting de doel redding van de keeper.

Over en weer komen de kansen, en Rotterdam United maak de 4-6. We geven niet op, kom op kom op motiveren de spelers elkaar onderling en starten met een fraaie opbouw en de bal komt naar Darrell ennnn jaja gooool 5-6. Het is rust einde 3e helft.

Laatste helft van de wedstrijd nadert, wordt een spannende laatste 12’5 min, geloof zit in onze geest, alles geven, handjes op elkaar wij zijn CWO!

4de helft begint.

Eerste beste aanval mooie samenspel tikka takka noemen ze dat en jaja Mas gooool 6-6. Positioneel staan we weer perfect, mooie redding van onze keeper Ikra. Wow dat was een mooie redding zeg! (Bedankt Ikra voor de bijdrage). We geloven er allemaal in, een mooie dribbel actie en 1- 2tje van Mas en Darrell net naast. De tegenstander neemt de bal snel en via onze verdediging wordt het een hoekschop voor Rotterdam United en hij valt erin 6-7.

Met nog een corner en een counter van Rotterdam United wordt het snel 6-8 en 6-9 voor Rotterdam United.

Over en weer gaat de bal, wat een Tempo-doorzetting vermogen hebben onze helden-heldinnen en scoren na goed samenspel de

7-9 binnen goool – we wilden allemaal doorgaan maar helaas eindigde vlak na de goool van Daniel de wedstrijd na het fluitsignaal van de scheidsrechter 7-9 einde wedstrijd – geen extra tijd.