CWO JO10-2 Scorebord journalistiek

Dit seizoen gaan de ouders van JO10-2 om en om verslagen schrijven. Goed voor de teambuilding en verschillende manieren om naar een wedstrijd te kijken.

De aftrap van dit seizoen is waargenomen door Jasper Voskuilen, trotse vader van Rover.

Scorebord journalistiek

Voor aanvang van de wedstrijd (JO10-3-Kethel-Spaland uit) is een strakblauwe hemel zichtbaar. Het team betreedt het veld 4B en al snel wordt de klassieke ‘wij zijn CWO’ yell kort en krachtig uitgevoerd. Dit lijkt me een intimiderend voorteken voor onze tegenstander Ketel Spaland.

Afijn, de wedstrijd is begonnen. En dat het de eerste officiële wedstrijd is na de zomervakantie.

Goed verdedigen van Rover. Na 2 minuten lag de bal er al in na goede pass van Mas op Aslan die vakkundig afrondt.  Na 5 min de tegentreffer 1 – 1. Notabene klasgenoot van Rover en Mas.

Hierna een knappe redding van Fenne door de bal van de benen van de tegenstander te plukken.

Oei na een fraaie pass van Daniel schiet Mas op de rechter paal. Goed team werk. Na 10 min een ongelukkige omhaalachtig eigen doelpunt. 1 – 2. Na 12 min buiten kant voet pass van Mas die goal van Aslan in leidt 1 – 3. Meteen daarna start Aslan een waanzinnige actie langs de zijlijn waardoor Daniel 1 – 4 beheerst binnen knalt. Wat een waanzinnig eerste kwart.

Mooie complimenten van Coach Serge. De tactiek wordt opgeschaald en ieder wordt nog scherper afgesteld. De pauze wordt afgesloten met klassieke yell, waardoor mijn oren kortstondig suizen.

Tweede kwart is van start. Wooow bizar mooie goal van Darrell in de 16e minuut. Sorry, hier kom ik woorden voor te kort, wat een Beauty. 1 – 5. Al snel doet Mas een imitatie van Darrell, die eindigt op de lat. Wat een mazzel voor de keeper van Kethel-Spaland.

Heerlijk schot van Dewi dwarrelt nog maar net over de goal.

Na goed verdedigen van Dewi en Rover. Toch de 2 – 5. Kan de beste overkomen.

Kopbal van Rover, dat zie je niet vaak leidt de goal in van Daniel 2 – 6.

Gloeiende al snel een tegengoal 3 – 6. 3-Tal over situatie mislukt.

2e kwart wissel. Belangrijke tip van de coach. Eerst ff die bal aannemen. En meer praten met elkaar, ook goeie tip voor de 3e helft.

3 kwart van start. Met Aslan in de goal. Schot op de paal van Daniel. Heerlijk verdedigende actie tot 2 keer toe de bal weg. Schot van Mas net over, wat een poeier. Lekker hoog druk zetten door Dewi, kans voor Darrel wordt gestopt. Mooie voorzet van keeper Aslan, helaas geen schot op goal. Oei schot op de paal van Kethel-Spaland, lekker mazzeltje.

Heerlijk pass van Daniel en Mas rond af. 3 – 7. Hoppa Darrell ramt van de flank de bal voor de goal, na een scrimmage van de tegenstander meteen 3 – 8.

Laatste pauze. Er wordt naar adem gesnakt. Even finetunen.

Laatste kwart van start. De vermoeidheid wordt zichtbaar. Het is vanaf nu vechten voor elke meter. Wat gebeurt hier. Rover krijgt uit het niets een schop. De dader loopt meteen zelf van het veld de frustraties lopen op bij Kethel-Spaland. Kethel-Spaland scoort 4 – 8.

Let op, aandacht voor de laatste goal met hoog vechtgehalte.  Dewi knokt de bal voor zich en geeft een pass op Mas en sluit het festijn scorend af, eindstand 4 – 9 gewonnen.  Sjapo.

Wissels niet meegenomen, ligt aan wisselvalligheid van de verslaggever.

Extra respect voor de vorige verslaggever!!!