CWO JO10-1 vs De Zwervers JO10-1

Vandaag stond de competitiewedstrijd tegen De Zwervers voor ons op het programma. Het zonnetje scheen volop maar zouden wij de ongeslagen reeks kunnen voortzetten tegen deze onbekende tegenstander?

De wedstrijd begon een beetje mat van beide kanten. Veel balverlies, beetje flipperkast voetbal en we misten een soort van energie. Toch pakten wij het initiatief met een wonderschoon doelpunt van Giovanni. Met een heel bekeken boogbal schoot hij over de keeper de bal tegen de touwen!! En goed voorbeeld doet goed volgen… Saffiero liet ook even zien dat hij dit ook beheerst… wow 2 hele mooie goals. Voor de rust konden we de voorsprong nog verder uitbouwen. Door goed over te spelen, tikkie-takkie, en Cas kon de bal binnen peren 3-0 en het was rust!

Na rust werd het wel even opletten want bij De Zwervers stond er een jongen in, die zou niet opvallen bij JO19… wat een beer, wat een snelheid…. Wij moesten ervoor zorgen dat wij de bal in de ploeg zouden houden zodat zij niet gevaarlijk konden worden. En de paslijn naar die grote beer moest worden afgesneden. Wij scoorden eerst de 4-0 door Elyesa. Daarna werd het 4-1… Ook de wedstrijd werd wat gemener. De tegenstander deelde hier en daar wat uit en wij gingen daar in mee. Moeten we niet doen!!

Gelukkig liepen we uit naar 6-1, 2x Giovanni. Toen werd het 6-3, Elyesa maakte de 7-3 en toen……..toen dacht Bram (keeper) laat ik even uit m’n handen schieten en laat ik maar meteen de eindstand bepalen op 8-3. We hebben nog genoeg te leren, de trainers hebben genoten en de nodige aantekeningen gemaakt… Voer voor de training.

Gefeliciteerd met deze overwinning!

Volgende week spelen we uit tegen Sparta. Dan moeten we de mouwen weer opstropen want dat zal een moeilijkere wedstrijd worden. Sparta kennen we van vorig seizoen en toen speelden we gelijk.