CWO JO 9/1 In De Race

Drukke programma vandaag op de Trimpad. Leuke wedstrijden, strijdende pupillen,  en heel veel talenten langs de velden van ons mooie complex. Mooie voetbal ochtend, lekker weer. Maar we missen helaas onze trotse en leuke toeschouwers door de pandemie. Even doorbijten wellicht mogen ze weer binnenkort, want voetbal is leuker met de supporters.

Het is 10 uur, verzamel tijd. Iedereen is op tijd, we hebben er zin in. Even naar kleedkamer in, wedstrijd bespreken, plan van aanpak maken en lekker voetballen.

MVV uit Maasland staat vandaag in de planning. Worden ze het nieuwe slachtoffers van J09-1? Voor het antwoord moeten we 40 minuten wachten. Doel is eenvoudig: winnen. Wat vinden wij belangrijk? Plezier en sfeer. Wat maakt het samen? Lekker potje voetballen. Eerst de opstelling: We hebben nieuwe panter in het doel, en dat is wie anders dan Levy. Onze uitblinkers  Noa ( zonder H anders is ze kwaad)  en Shane staan achterin,  motor van het elftal Mehmet begint op zijn vertrouwde plek het middenveld. Doelpuntjes dief Aras en joker man Lyam ( omdat hij overal inzetbaar is noemen we hem joker) starten voorin. Jelte mag 10 minuten zelf nog warm houden, want in de loop van het wedstrijd laat hij zijn recital  zien.

Eerste 10 minuten moesten we al monster score voorstaan, maar helaas stonden wij 1-0 ,achter. MVV scoorde begin van het wedstrijd met een fraaie kopbal en meteen hadden ze voorsprong. Talenten van JO 9-1 hadden eerste vijf minuten moeilijk met organiseren op het veld. Na 1-0 had CWO veel kansen met name Aras en Lyam, zelfs schot van Lyam belandde op de lat. Het is denk dat wij als team 300 ste keer paal of lat raken dit jaar. Tijd voor eerste break gelukkig! Jelte is warm, en hij wilt graag de bal opeten. Dat soort spelers kunnen het verschil maken. Jelte wisselt met Mehmet, en Lyam moet middenveld organiseren. Jelte mag plaats nemen naast Aras, Motor begint eindelijk te draaien. Begin tweede 10 minuten weer zoveel kansen met Aras en Jelte zonder enige doelpunt, maar voetballend waren onze kanjers op hun best! Jelte en Aras kunnen elkaar goed vinden, want daar valt die! Mooie steekpas na uitbal van Jelte naar Aras, en hij scoort. Vlak na doelpunt valt meteen de volgende. Dit keer steekpas van Aras aan Jelte die zijn met verkeerde been in het hoek plaatste. MVV is demoraliseert na dominante voetbal van CWO en kwam verder niet aan score tot het eind van eerste helft dankzij onze uitblinkers Noa en Shane. Wat hebben ze goed verdedigd, we kunnen veel leren van hun allemaal!

Siroop time! Wat zeggen ze altijd eerst drinken dan denken! Ja en dat klopt ook. Lyam mag even rusten na hard te hebben gewerkt, want Mehmet begon bal op te eten! Siroop heeft ze werk gedaan, want begin van het tweede helft werd het al 4-1 door doelpunten van Aras. Jelte en Aras vonden elkaar heel goed op het veld. Jelte legde 2 keer mooie voorzet langs de lijn, en Aras benutte de kansen. Mooie voetbal weer van CWO, goede opbouw achterin van Levy, Shane en Noa, Mehmet overal op het veld en goede combinatie spel van Aras en Jelte zorgde voor comfortabele voetbal van onze toekomstige eerste elftal.

Laatste 10 minuten nog een doelpunt te zien van Lyam die op middenveld beëindigde, en helaas toch tegendoelpunt gekregen. Panter Levy deed zijn best om bal te veroveren, maar helaas zagen de bal langzaam binnen rollen. Eindstand 5-2 voor CWO. Lachende gezichten, ook van tegenstander. MVV had ook genoten van mooie voetbal en vooral een vriendelijke potje. CWO JO 9/1 pakt 3 uit 3 wedstrijden. Wie is de volgende?