In Memoriam Zacharias en Alexandra

Afgelopen vrijdag werd Vlaardingen opgeschrikt door een explosie in een woning aan de Van der Waalsstraat waarbij twee mensen zijn omgekomen.
Vandaag werd officieel bekend gemaakt dat bij de explosie Zacharias Monteiro en zijn vrouw Alexandra om het leven zijn gekomen.

Zacharias was een WIKker in hart en nieren. Naast een meer dan verdienstelijk voetballer was “Zachi” een trainer van de jeugd waarbij plezier en discipline hand in hand gingen. Menig pupil zal met een glimlach terugdenken aan de voetbalkampen van RKWIK (en later van CWO) waarbij Zacharias “kind was onder de kinderen” maar er wel voor zorgde dat aan het eind van het kamp zijn team de finale won.

Zacharias zal bij CWO herinnerd worden als een trainer die in staat was om van “een zooitje ongeregeld” een team te maken dat elke week groeide en waarvan iedere pupil aan het eind van het seizoen concludeerde: wat een geweldig voetbaljaar hebben we met zijn allen gehad.

Zachi, namens RKWIK/CWO en vrijwel alle oud D-C-B- en A pupillen die van jouw passie voor de teamsport hebben mogen genieten: BEDANKT.

Wij wensen de nabestaanden maar in het bijzonder Celestino en Chimene heel veel sterkte om met dit vrijwel ondraaglijke verlies om te gaan.

Namens heel sv CWO,
Willem van Hoof

Deel dit bericht!