VR1 trekt aan het langste eind

CWO VR2 – CWO VR1 1-4
Op een zonnige zaterdagmiddag stond de derby van CWO VR2 tegen VR1 op het programma. De KNVB had namelijk besloten dat er wel twee teams van dezelfde club in eenzelfde competitie geplaats konden worden. Hoe dan ook, de wedstrijd zou gespeeld worden en alle uitkomsten waren mogelijk.

Na ongeveer 5 minuten spelen viel het eerste doelpunt door een geplaatste kopbal van Hanneke uit een corner van Pien. 0-1. Er werd veel getikt en er deden zich kansen voor aan beide kanten. Na een tijdje spelen viel echter het de 0-2 voor de dames na een steekpass van Nathalie welke Daphne met haar linkerbeen hard inschoot. Met deze stand gingen we dan ook de rust in.

De tweede helft hadden de dames wat meer moeite met het spel en door een aantal pijntjes moesten sommige dames helaas het veld verlaten. Maar ondanks een aantal veranderingen in de opstelling stond de verdediging als een huis. Dit resulteerde in twee mooie doelpunten van Daphne, wat de stand op een 0-4 zette. Vlak voor het einde van de wedstrijd scoorde CWO VR2 (Nischa) nog een doelpunt, waardoor de stand eindige op 1-4. Wederom een wedstrijd waar weer geleerd van kan worden. Volgende week staat de wedstrijd tegen Excelsior Maassluis op het programma, thuis om 12.30!