CWO JO10-1 vs. SV Charlois JO10-1

Eindelijk was het weer zover, een zaterdag met een competitiewedstrijd op de planning. De tegenstander was een oude bekende waar we wat mee goed te maken hadden. Want de uitwedstrijd tegen Charlois ging verloren. Deze wedstrijd moesten we het helaas (weer) doen zonder Bram. Maar ook Jules was vandaag afwezig.

Beterschap boys, hopelijk zijn jullie er snel weer bij!

Om toch nog een wissel te hebben, was Aras bereid om ons te helpen. En dat was nodig ook….

De wedstrijd begon met een flauw zonnetje en een redelijk harde wind tegen. We wilden de nederlaag van vorige keer graag gaan goed maken. Door de afwezigheid van Bram en Jules moest veel omgezet worden want ook Tommy was niet helemaal fit (blessure voet) en daarom ging hij vandaag keepen. Merdan schoof van het middenveld naar de defensie waar hij samen met Saffiero stond. Cas en Giovanni op het middenveld en voorin Elyesa. Aras begon als reserve.

De wedstrijd verliep rommelig maar daar deed Charlois ook aan mee. Het was niet best van beide kanten. Toch kwam CWO op een 1-0 voorsprong door Saffiero. We hoopten hierdoor beter in de wedstrijd te komen maar dat was niet zo… We speelden veel te weinig over, veel duels werden verloren en de veldbezetting was niet goed. Dit moeten we echt beter doen. Meer vrijlopen, meer in de bal komen. Uitverdedigen langs de zijlijn en liever niet door het midden, de bal in de voeten spelen en zo kunnen we wel doorgaan. Voetballen doe je samen en niet in je eentje!!!

Het resultaat was dan ook een terechte 1-3 ruststand. Aras was misschien wel de beste van ons hele team. Goed gedaan Aras!

In de rust (heb ik uit betrouwbare bron gehoord) heeft Ahmed iedereen wakker gekregen en op scherp gezet… Er moest natuurlijk iets gebeuren want verliezen is niet erg, maar het gaat er om op welke manier. Er werd in elk duel weer ouderwets geknokt, er werd beter meeverdedigd en we kwamen nu gelukkig wel iets beter in ons spel. Elyesa maakte de 2-3, vervolgens direct na de aftrap scoorde Charlois weer 2-4. Dat was een domper maar we gingen nu wel door met voetballen en we hielden een goede focus. En dat leverde goals op van Merdan en Elyesa: 4-4 BAM! De spanning was terug. Tommy had nog een paar goede reddingen en daar was onze vliegensvlugge Giovanni die de bal voor zijn voeten kreeg en de 5-4 binnen knalde. HEERLIJK.

En wat een ontlading! Boys dat is het ultieme voetbalplezier en daar gaat het om.

Helemaal omdat dit ook de eindstand werd. 3 punten in de tas!

Boys zo zie je maar je hoeft niet altijd goed te voetballen… als je hard werkt kun je ook winnen en dat hebben jullie de tweede helft uitstekend gedaan.

We zien jullie volgende week tegen Slikkerveer liever goed voetballen en hard werken! Wij weten dat jullie dat kunnen.

Fijn weekend allemaal!

Groetjes

de trainers Afbeelding

Deel dit bericht!
Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: