HVC’10 JO9-1 vs. CWO JO9-3      1-3

Geen competitiewedstrijd voor 9-3? Wat is dat? Was de tegenstander bang?
Dat hoeft natuurlijk niet, maar een wedstrijd spelen willen we liever wel.

Dus hadden we Danny gevraagd op zijn scooter te stappen om de regio te verkennen en te kijken of er club bereid was om een oefenpotje in te plannen.
Na 3 dagen kwam Danny terug helemaal uit Hoek van Holland … het was gelukt!

Toen moest hij nog naar Zeist rijden om het netjes aan te melden bij de KNVB, zodoende stonden we vanmorgen met zijn allen vrolijk in Hoek van Holland.
Bedankt Danny! 🤩😉

Wat een mooi complex, mooit terras en keurige velden op de millimeter precies .. heerlijk.

Maar het was even een ander wedstrijdniveau dan we normaliter gewend zijn zeg!

Een leuke tegenstand(er)

We gingen enthousiast van start, er werd knap gecombineerd door Vince, Eysan en (wissel) Beau en zagen gauw mooi aanvalswerk. Daardoor werd het gevaarlijk voor het doel van HVC maar we konden het net nog niet vinden. Mats (over), Niek en Amylia (net naast) oei oei. Maar we hadden wel overwicht.

Daarna kwam HVC in het spel en ging het echt gelijk op. Er werd verdedigend en opbouwend veel van jullie geëist, ook Maas kon aan de bak en greep hard in, want HVC zat er echt bovenop met hun gevaarlijke aanvallers.

Uit een vrije trap maakten ze een mooie 1-0, keihard in het dak van het doel echt onhoudbaar.😱

2 minuten later was CWO aan beurt. Aan de basis stond Maas met een lange harde uittrap precies op Amylia, zij maakte ‘even’ wat meters en passte op Niek die ook op volle stoom ingelopen kwam, hij zag Beau vrijstaan … passte waarna Beau de trekker overhaalde en een fraaie 1-1 op het scorebord zette. Mooie aanval hoor!

RACERANJA-PAUZE

De eerste 10 minuten van de 2e helft was de sportieve spanning te snijden. HVC drukte meer door zodat Di’shairo, Eysan en Vince echt alle zeilen moesten bijzetten om de bal te onderscheppen, maar ook de weg naar voren moesten vinden. Dat ging regelmatig hard tegen hard, waarbij Maas ook hulp bood en zijn kunsten moest vertonen.

Leuk moment … na een pass van Vince braken Eysan en Amylia door … onder luid gejoel van onze trouwe supporters … kwamen zij bij het doel van HVC, maakten een combinatie maar de bal ging net voorlangs, jammer  maar goed gewerkt.

Di’shairo en Niek wisten elkaar ook goed te vinden en brachten Beau en Mats regelmatig in stelling en dat resulteerde in de 1-2 van Mats, goed hard ingeschoten na een mooie aanval.

Het bleef op en neer golven en beide ploegen raakten ook wat moe … maar er bleef gevoetbald worden om de winst hoor!
Dat was knap spannend …

Maar Maas hield zijn doel schoon bij de sterke inzet van HVC.

Kansen waren er nog voor Amylia, Niek en Beau, maar ook de keeper van HVC is een goeie hoor! Uiteindelijk besliste Mats de wedstrijd met 1-3 mooi hoog in het dak!

Eindsignaal … alle spelers moegestreden EN dat gold ook onze supporters …

Bedankt voor de enthousiaste aanmoediging want het was echt spannend!

CWO JO9-3 een echte ‘harde’ pot en verdiend gewonnen.

Maandag en woensdag gaan we er weer tegenaan op de training.

Fijn weekend en we zijn trots op jullie
Pieter en Pascal

Deel dit bericht!
Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: