Jeugdcommissie!

Een lang gekoesterde wens van CWO gaat in vervulling. Met ingang van het komende seizoen heeft CWO weer een Jeugdcommissie!

De 2 kartrekkers hebben er enorm veel zin in om de Jeugdcommissie als spil in het jeugdweb van de club te gaan neerzetten en met elkaar tot een leuke en goede samenwerking te komen en de jeugd afdeling te ondersteunen waar nodig.

Wie zijn die kartrekkers dan, horen wij u denken?

Dat zijn Vincent Verstift, als oud HVO-er voor velen geen onbekende. Na een aantal jaar buiten de velden gestaan te hebben, heeft hij weer zin om aan de slag te gaan voor CWO.

 De tweede kartrekker is Theo van Ravenzwaaij, hij verlaat de geel-zwarte voetbalvelden in de stad om zich in te gaan zetten voor onze blauw-witte club.

Beide mannen hebben ruime ervaring in het organiseren en faciliteren van een jeugdafdeling en wij weten zeker dat de nieuwe Jeugdcommissie hierdoor een succes wordt.

De komende tijd zullen zij kennismaken met diverse mensen binnen de club en samenwerking zoeken met de Coördinatoren Jeugd, de TC jeugd, het wedstrijdsecretariaat, de ledenadministratie, de activiteiten commissie en de toernooicommissie om zodoende iedereen te leren kennen en dit netwerk in te zetten om alle jeugdzaken goed te organiseren voor het komende seizoen.

Word je enthousiast door het lezen van dit bericht en wil je ook meewerken aan een goed georganiseerde jeugdafdeling binnen onze leuke club, neem dan contact op met het bestuur (bestuur@svcwo.nl of spreek ons aan als je ons ziet op de club) en we drinken graag een kop koffie met je om kennis te maken!

Deel dit bericht!
Click Here to Leave a Comment Below 1 comments
Theo Roeling

Gefeliciteerd met de oprichting van de jeugdcommissie. Er komen een paar ervaren rotten aan het roer. En het belangrijkste onderdeel waarop de jeugdcommissie kan slagen is COMMUNICATIE naar alle geledingen. Als jullie dit voor elkaar krijgen weet ik zeker dat het goed gaat komen.

Reply

Leave a Reply: