Bouwen aan CWO

Beste ouders, trainers, coaches, sponsors, bestuursleden en verdere betrokkenen van CWO,

Welkom bij CWO
Hoe welkom ben je bij CWO en hoe leuk en belangrijk is het om je in te zetten voor de club? Bij CWO kom je je vrienden voor het leven tegen, leer je samenspelen en zetten je kinderen ook de eerste stappen om voor zichzelf op te komen. Ook ouders kunnen hier ervaring opdoen, waar je in de verdere ontwikkeling van je carrière, je voordeel mee kan doen. Kortom, het verrichten van vrijwilligerstaken is leuk en belangrijk voor je kinderen en jezelf en draagt eraan bij dat iedereen zich welkom voelt bij CWO.

Enquête
Zoals jullie weten hebben we een enquête verzonden naar vele leden van de club met vragen over de cultuur van de club, prestatieve en recreatieve doelen, het vrijwilligersbeleid en natuurlijk andere wensen en ervaringen. Een kleine 140 reacties zijn door jullie naar ons retour gezonden met ervaringen, tips en ook vele aanbiedingen om de kennis en kunde beschikbaar te stellen aan de club. Super om te ervaren en het geeft ons de stimulans om een inspiratie sessie te organiseren.

Inspiratiesessie om te bouwen aan CWO
Daarom organiseren we twee thema-avonden in de maand juni. We vinden het geweldig, als je erbij bent op één van deze avonden en we verheugen ons op je komst.

De opzet van de avonden ziet er als volgt uit:
● 17.45 uur Ontvangst met een lekkere kop koffie of thee en een broodje met een kop soep van de kantine groep
● 18.15 uur Terugkoppeling van de resultaten van de enquête door Ilona en Meryem
● 18.30 uur Een inspiratiesessie met stellingen en voldoende gelegenheid om mee te denken, te doen en te bouwen aan de verdere ontwikkeling van CWO door Meryem, Ilona en Emile
● 19.15 uur Terugblik op de avond en vastleggen welke afspraken zijn gemaakt deze avond en hoe we deze gaan communiceren aan leden.
● 19.25 uur Afsluiting met een woord van dank door het bestuur van CWO
● 19.30 uur Een drankje van de club en de mogelijkheid om de ervaringen te delen en nog even gezellig na te praten.

De avonden zijn:
Woensdag 19 juni in het clubhuis van CWO
Woensdag 26 juni in het clubhuis van CWO
Je kan je aanmelden via de intekenlijst in het clubhuis of via de email (info@svcwo.nl).

Tot een van deze dagen,
Groeten,
Inspiratie TEAM CWO
Ilona, Meyem en Emile

Deel dit bericht!