Westlandia JO9-1 te sterk voor CWO JO9-1

Vandaag moesten we aantreden tegen het sterke Westlandia JO9-1 zonder de afwezige Djurriaan helaas. We hadden selectiespeler Dennis van Deuzen bereidt gevonden om als spelleider op te treden.

Het spel golfden in de eerste op en neer met kleine kansjes voor beide goals.

In de 6e minuut kon Ikra niet voorkomen dat de bezoekers op een 0-1 voorsprong kwamen.

Vlak voor rust werd Owen knap vrijgespeeld door Amin en kon de gelukkige gelijkmaker voor de Vlaardingers inschieten. 1-1.

De blijdschap was voor korte duur want gelijk na de pauze sloegen de Naaldwijkers weer toe. De uiterste krachtsinspanningen van Salim en Miguel ten deel het werd knap 1-2.

In de rust werd er gehamerd op de afspraken die we hebben gemaakt. De Vlaardingers kregen maar geen grip op de tegenstander en waren niet scherp in de duels. In deze Hoofdklasse kan het snel gaan. Het werd meteen 1-4.

Dat CWO echt wel stappen maakt en meekan bleek hierna. Nog een keer werd de rug gerecht.

Iven die zich een slag in de rondte werkte zette met een steekbal Boaz vrij voor de keeper. Boaz had zijn vizier op scherp en kon de achterstand verkleinen naar 2-4.

De laatste fase was aangebroken. Alles op alles werd gezet om misschien nog een resultaat te halen. De slaapmodus bleef alleen aanstaan bij de Vlaardingers en van de gemaakte afspraken was niets meer te zien. Westlandia bleef voetballen en maakte dankbaar gebruik van de weggegeven ruimte en kon maar liefst 3 keer scoren.

Ietwat geflatteerd maar een terecht verlies vandaag.  Aankomende week weer hard trainen en de gemaakte afspraken blijven herhalen