In de wolken, JO8-3 tegen JO8-4

Zaterdag 24 April 2021:

CWO JO8-3        2

CWO JO8-4        7

Het zonnetje was hard aan het werk om in het wolkendek gaatjes te vinden.

Dit lijkt een voorbode voor de wedstrijd waar de twee teams, JO8-3 en JO8-4, goed op zoek moesten gaan naar gaatjes in de dobbelsteen van de tegenstander.

CWO JO8-3 spelend met: Sarah, Dewi, Hessel, Joshua, Samuel, Rover, Mas en coach: Serge

(Fenne, Finn en Remco zijn al op een welverdiende vakantie.)

JCWO JO8-4 spelend met: Boaz, Clin, Owen, Salim, Miguel, Iven, Noaquin, Bertug en coaches: Melvin/Jordy.

CWO JO8-3 begon met Mas in de goal. In de eerste 20 minuten was het duel aardig in evenwicht.

Met Rover en Dewi als verdedigers. Sarah/Hessel deelde de middenpositie en Samuel en Joshua mochten het samen voorin laten zien.

CWO JO8-4 begon met een donder preek van coach Melvin aan de wedstrijd.

Onze talenten hadden er doordeweeks een zooitje van gemaakt op de trainingen en hadden dus misschien wel wat goed te maken.

Het spel golfde op en neer waar Boaz, als keeper, het openingsdoelpunt voorkwam door een prima safe!

Er was veel strijd op het middenveld en een paar goede reddingen van Mas.

Keeper Mas kon aan de andere kant echter niet voorkomen dat, na een goede combinatie van Noaquin & Iven, Bertug de 1 – 0 beheerst kon binnenschieten. ⚽️

Bij CWO JO8-3 lopen er fysiek erg sterke spelers en hebben veel getraind op het passen. JO8-4 moest alle zeilen bijzetten om niet te worden overlopen.

Gelukkig heeft JO8-4 twee sterke wachters Salim en Miguel (beide chapeau voor jullie spel!) en hadden hun handen vol aan krachtpatsers Joshua en Hessel van JO8-3.

De tweede helft mocht bij JO8-3 Sarah in de goal. Mas op het middenveld.

Rover onze rots in de branding stond de 3de 10 min reserve…en dat hebben we geweten.

Toch was het helper Clin die met zijn snelheid een opening wist te vinden in de verdediging en Iven aanspeelde en meteen op zoek was naar Bertug.

Bertug was vandaag op dreef en kon 2 – 0 maken. ⚽️

Na een knap doelpunt van Joshua 2-1 ⚽️ was de spanning terug in de wedstrijd.

Bij JO8-4 wisselde Boaz met Clin en kwam Owen de gelederen versterken.

JO8-4 was nu echt wakker en onder leiding van Owen kregen we een paar mooie aanvallen te zien.

Maar liefst 4 doelpunten kregen de toeschouwers voorgeschoteld: 3x Bertug ⚽️⚽️⚽️ en een echte pegel van Boaz ⚽️ zoals alleen hij dat kan tekende persoonlijk de 6 – 1 aan.

In de time out voor de laatste 10 minuten zijn de talenten van JO8-3 wat ‘harder’ dan gewoonlijk toegesproken.

Niet iedereen was ‘scherp’ en sommige kwamen eerder gemaakte afspraken niet na.

Maar hoe trots kan je dan toch zijn als Leider van deze supergave talenten dat ze de laatste 10 minuten weer lieten zien waar ze wel toe in staat zijn.

Met Rover er in de verdediging weer bij die zijn taak vandaag supergoed uitvoerde!

Dewi met goede acties, Mas met een prachtig schot, helaas op de kruising.

Na goed verdedigend werk van Dewi en Hessel, Mas die een goede voorzet gaf op Joshua die ook deze kans verzilverde en zijn 2de doelpuntje maakte. ⚽️

Iven zette zijn handtekening onder het slotakkoord. Met een bekeken schot zette hij de 7-2 eindstand op het scorebord. ⚽️

Dit was weer een mooie leerzame wedstrijd tussen de JO8-3 en JO8-4.

Beide teams zijn klaar om nog een paar competitiewedstrijden te spelen…… maar wanneer?

Deel dit bericht!
Click Here to Leave a Comment Below 0 comments