Vandaag mocht CWO JO9-1 aantreden tegen Full Speed JO9-1 in Delft.

Aan deze tegenstander hadden de talenten een goede herinnering.

In de 1e fase werd hier het kampioenschap behaald.

Dit werd meteen duidelijk doordat Full Speed zijn clubnaam meteen eer aandeed en uit de startblokken schoot.

Met lange ballen op de snelle voorhoede spelers was er meteen druk.

CWO was nog niet helemaal wakker en keek dus tegen een achterstand aan. 0-1.

Gelukkig hadden de Vlaardingers geleerd van vorige week en lieten hun koppies niet hangen.

Amin was het die op de flank zichzelf prima vrijspeelde en de bal op de vrijstaande Iven gaf. Met een mooie hakbal maakte Iven de gelijkmaker. 1-1.

Beide teams hadden veel strijd op het matige veld in Delft.

Vlak voor rust werkte CWO de voorsprong binnen. Djurriaan leek nergens last van te hebben en dartelde langs de verdedigers en zag Boaz vrijstaan.

Boaz bedacht zich geen moment en CWO langs Full Speed. 1-2.

Nu moesten de Vlaardingers doorzetten en laten zien dat ze leren van momenten van voor de winterstop.

Ikra keepte weer een puike partij en kreeg zelfs complimenten van de ouders van de tegenpartij.

Ikra hield de ROBEY brigade op voorsprong en was het wachten op de uitbreiding van de score.

Het was de tandem Miguel en Salim wat het voortouw nam waarbij Salim met een vlammend schot het eindstation was. 1-3.

De ban was gebroken en ook Owen deed een duit in het zakje.

Een echte spitsten goal om vlak voor de keeper de bal tegen het net te chippen. 1-4.

De eindstand werd bepaald door Djurriaan die zijn 2e helft opluisterde met een perfect doelpunt. 1-5.

Er werd weer voor elkaar gestreden en met combinaties doelpunten gemaakt.

Dit zijn de ingrediënten om deze fase tot een goed einde te brengen.  Op naar de volgende thuiswedstrijd.