Vr1 derby tegen CION

Op deze koude en mistige zaterdag speelde we de Vlaardingse derby tegen Cion.

Deze keer kwamen we in de eerste minuten niet achter te staan maar wist Nisha al snel een doelpunt te maken. Na een corner wist Nisha de bal mooi in de hoek te leggen met haar buitenkantvoet, 1-0.

Helaas viel daarna de gelijkmaker doordat Cion een penalty kreeg en deze ook wist te benutten, 1-1.

Gelukkig hoefde we niet lang in spanning te zitten want Nisha wist ons voor rust nog op 2-1 te krijgen. Na een corner schoot ze vanaf buiten de 16 de 2e bal mooi in het net.

Met deze stand gingen we de rust in.

Door de keeper en achterhoede werd er over het middenveld goed opgebouwd en verdedigd waardoor hebben we een aantal mooie aanvallen op wisten te zetten. Op deze manier werden ook een aantal kansen van Cion onderschept.

Na een tijdje spelen bracht Pien ons op een 3-1 voorsprong middels een afstandsschot in de verre hoek.

Niet veel later kwam Pien weer in actie met een mooie voorzet. De keepster greep net mis en hier wist Nathalie goed gebruik van te maken, 4-1.

Tegen het einde van de wedstrijd wist Cion nog uit een vrije trap te scoren en de stand naar 4-2 te brengen.

Na wederom meerder goede combinaties en duels werd er een goede aanval opgezet, echter werd Nisha in de 16 onderuit gehaald wat leidde tot een penalty.

Faith wist deze zonder problemen binnen te schieten, 5-2.Als kers op de taart gaf Dorien een voorzet op Pien die met een afstandsschot de bal over de keeper – net onder de lat – wist te krijgen.

De wedstrijd is afgesloten met een stand van 6-2.

Zelfs na 3 weken met minimale training zijn heel wat doelpunten gevallen en mooie kansen gecreëerd.

Femke is na deze wedstrijd uitgeroepen tot woman of the match. Zij heeft ondanks dat ze niet kon komen trainen toch 45 minuten met volle inzet gespeeld. Ze geeft altijd 100% en speelt zonder klagen met een glimlach op de plek die de trainers toewijzen! Een verdiende woman of the match dus.

We kijken terug op een goede eerste helft van dit seizoen!

We wensen iedereen fijne dagen en hopen dit in de tweede helft van het seizoen door te mogen zetten.