Eerste competitie wedstrijd VR1

Zaterdag was het zo ver, de eerste competitiewedstrijd.We speelden tegen Pernis VR1.Wederom hebben we ons vol ingezet tot de laatste minuut.Na een tijdje spelen vol mooie acties en leuke combinaties scoorde Jill de 1-0.Niet heel veel later volgde het volgende doelpunt, dit keer was het Daniëlle die de bal mooi binnen wist te schieten.Met deze stand gingen we de rust in.We werden weer goed toegesproken door onze trainers.Na de rust zijn er nog mooie kansen gecreëerd alleen helaas geen doelpunten meer gevallen.We wisten de stand te behouden en konden weer als van ouds rekenen op onze achterhoede.

Ook is er weer een speelster uitgeroepen tot woman of the match.Deze wedstrijd was dat Rona, onze nieuwe aanvoerster.Ze heeft de verdediging vanuit haar positie als laatste vrouw weer goed aangestuurd en haar taak als aanvoerster goed verricht.

De eerste 3 punten zijn binnen, op naar de volgende!