De punten zijn binnen

CWO VR1 – DVO VR1

Zaterdag stond de wedstrijd tegen DVO op het programma. Een belangrijke wedstrijd voor de punten maar ook een wedstrijd die altijd lastig blijkt te zijn. Veel om voor te spelen dus. De eerste helft begon rommelig en de dames hadden veel last van de wind. Desalniettemin lagen er voor beide ploegen kansen en ging het spel gelijk op. De rust werd dan ook ingegaan met een stand van 0-0. In de rust werd verteld dat er beter samen gespeeld moest worden en dat er meer rust moest komen. De conclusie was dan ook duidelijk: ondanks de kansen en de 0-0 stand was er dit seizoen nog niet zo slecht gespeeld. De tweede helft moest dus beter. In eerste instantie leek de tweede helft hetzelfde beeld te geven als de eerste, echter schoot Nathy, na een aantal kansen, de 1-0 strak binnen in de korte hoek. Hierna zijn nog een aantal momenten geweest om de voorsprong zowel te vergroten als kwijt te raken. Het laatste kwartier wisten de dames de voorsprong echter te behouden door hard te werken en alles te geven. De wedstrijd eindige dan ook met een 1-0 winst. Het was niet de beste wedstrijd maar het belangrijkste is dat de punten weer binnen zijn!

Deze week is Nathy onze woman of the match geworden door haar goede inzet, dribbels en haar belangrijke goal deze wedstrijd.

De zaterdag is tot slot goed afgesloten met een geslaagde blue saterday waarbij de dames nog even de overwinning hebben gevierd 🍷 🍸 🍹 💙