Voor VR1 is de buit bijna binnen!

MVV ’27 VR2 – CWO VR1
Vandaag stond onze belangrijkste wedstrijd op de planning.
Namelijk de wedstrijd tegen de nummer 2.
We wisten dat we in deze wedstrijd de volle 200% moesten geven. De eerste keer hadden we namelijk van MVV verloren.
Na de voorbespreking vertrokken we richting de tegenstander.
We moesten de wedstrijd vanaf het begin af fel ingaan. Dit gebeurde, na 1 minuut viel al de 0-1 gemaakt door Nathy uit een mooie diepte bal van Jill.
Echter viel niet heel veel later de 1-1.

We lieten ons koppie niet hangen en hebben het spel goed voortgezet.
Nathy zette een mooie actie in langs de zijlijn en wist dit af te maken met een doelpunt, 1-2.

Het spel ging erg gelijk op maar helaas kreeg we een vrijetrap tegen, vlak buiten de zestien. Dit resulteerde in de 2-2. Hiermee gingen we de rust in.

Ondanks de warmte wisten we ook na de rust het spel weer fel te herstarten.
We bleven goed samen spelen en overtikken.
Er vielen kansen aan beide kanten, Romy heeft deze goed weten te stoppen.
Pien wist ons op voorsprong te brengen met een mooi doelpunt.
Het doelpunt wat Pien hierna maakte werd helaas, onterecht, afgekeurd door de scheids.

Deze stand hebben we tot het eind vastgehouden en daarmee de wedstrijd met een 2-3 overwinning afgesloten.
We staan nu 4 punten los van de nr.2 die 1 wedstrijd meer heeft gespeeld.

Isabelle is uitgeroepen tot woman of the match, omdat zij net zoals altijd alles heeft gegeven en als trouwe speelster van CWO weer haar vaste plek op rechts achter goed heeft dicht gehouden.

Volgende week is onze kampioenswedstrijd, deze spelen wij thuis tegen Ariston, en kunnen we onze inspanningen van het afgelopen seizoen bekronen met een eerste plaats en het kampioenschap