MAATREGELEN CORONA PROTOCOL

Beste CWO-er en gasten!

Vanaf 25 september zijn bijna alle Corona maatregelen ingetrokken! Vanzelfsprekend zijn wij daar heel blij mee. Toch zijn er nog een aantal basismaatregelen die van belang blijven:

  • Was vaak en goed je handen.
  • Blijf thuis bij klachten en laat je direct testen.
  • Zorg voor voldoende frisse lucht.

Kantine:

De kantine is open voor CWO-ers en gasten. In de kantine kun je aan de bar drankjes afhalen die je zowel in het clubhuis als daarbuiten kunt nuttigen. Als je rondom de bar of in de businessruimte wil plaatsnemen, verzoeken wij je dit alleen te doen als je in het bezit bent van een Coronatoegangsbewijs.

Wij vertrouwen erop dat elke CWO-er en ook de gasten in het bezit zijn van een Coronatoegangsbewijs voor die plekken in het clubhuis waar dit vereist is door de overheid. Onze vrijwilligers zijn geen politieagenten en, zowel zij als onze leden willen graag veilig op de club kunnen zijn, houd dan ook een beetje rekening met elkaar. 

De kantine is geopend op maandag tot en met donderdagavond van ca 18:30 – uiterlijk 24:00 uur en op zaterdag van 8:00 tot uiterlijk  20:00 uur.

Wedstrijden Jeugd – Senioren

Publiek bij trainingen en wedstrijden is welkom, geef elkaar de ruimte als bezoekers daar behoefte aan hebben.

De kleedkamers (uit- en thuis spelend) zijn volledig beschikbaar op wedstrijddagen, ook om te douchen. Ouders wordt gevraagd buiten te blijven als dat kan, kinderen kleden zich zelfstandig om. 

Er wordt in de rust thee/koffie of limonade in de kleedkamers neergezet. Er mag geen alcoholische drank mee de kleedkamers in.

Vanzelfsprekend laat je de kleedkamer na gebruik schoon en opgeruimd achter. De club is niet in de gelegenheid om de kleedkamers tussendoor schoon te maken.

Voor de trainers/leiders/coördinatoren/aanvoerders, maar ook voor de spelers en ouders geldt; kijk voorafgaand aan de uitwedstrijden op de site van de tegenstander en zorg dat je op de hoogte bent van de maatregelen van deze club ten aanzien van het gebruik van kleedkamers en de accommodatie.

Trainingen:

Voor de jeugd is er tijdens trainingen geen kleedkamer beschikbaar.

Voor elk senioren team en de JO19 en de MO19 is een kleedkamer beschikbaar tijdens trainingen of onderlinge oefenwedstrijden.

 

Wees lief voor elkaar, blijf thuis bij klachten en zorg dat iedereen veilig op de club kan blijven komen. 

Heb je vragen, of is er iets onduidelijk? Laat het ons dan weten via email of spreek een bestuurslid aan in de kantine!

Bedankt, namens alle vrijwilligers die samen met jullie, ondanks het Coronavirus, blij zijn dat we weer op de club mogen zijn!

Met sportieve groet,

Namens het bestuur van CWO

Bianca, Erhan, Vincent, Pleun, Ed, Robert en Karim

 

 

NB: deze maatregelen zijn opgesteld op 23-09-2021 en nog steeds actueel op 26-09-2021

Bron: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/sport

Deel dit bericht!