CWO zaterdag 4 wint gezellige oefenpot

Een beter voorbeeld van een vriendschappelijk potje voetbal bestaat er niet. Afgelopen zaterdag speelde CWO zaterdag 4 een oefenwedstrijd tegen hun vrienden, een ex-jeugdelftal van onze buren VFC. Een leuke wedstrijd die alle kanten op ging, maar het was CWO dat uiteindelijk aan het langste eind wist te trekken. Daarna bleef het nog lang gezellig.

,,Deze wedstrijd stond al heel lang op het programma. We zijn eigenlijk één grote vriendengroep,  verdeeld over twee teams”, zegt Luuk uit het 4e. Het VFC elftal is na de overstap naar het seniorenvoetbal een beetje uit elkaar gevallen. Voor een aantal jongens was de wedstrijd daarom fysiek erg zwaar. ,,Ik sta na twee jaar weer eens op een voetbalveld. Die zestig minuten duurden mij daarom lang zat”, zegt Frank lachend.                  

En Frank is zeker niet de enige bij wie de prioriteit niet zozeer bij de eerste en tweede helft van de zaterdag ligt. Na de wedstrijd kan het feest dan echt beginnen. De zon schijnt en de muziek dendert buiten door de boxen. Samen met de in grote getalen aanwezige achterban worden de hoogtepunten rustig nog eens nabesproken onder het genot van een drankje.

Wat die hoogtepunten dan waren? Ohja! Vlak voor rust schoot Tom uit een vrije trap de 1-0 binnen. Mees vergrootte die voorsprong na rust door een prachtig afstandsschot en een corner binnen te werken. Robbert en Tom schoten voor de bezoekers een bal tegen de touwen, waardoor het de laatste tien minuten toch nog even spannend werd. Maar mede dankzij een sterk keepende Thomas wist CWO 4 de wedstrijd uiteindelijk over de streep te trekken.

De toon is gezet! Na bijna anderhalf jaar wachten mag en kan er vanaf volgend seizoen weer veel meer. Zowel op als buiten en veld is er sinds zaterdag weer veel mogelijk. In een van top tot teen opgeknapte kantine zal het volgend seizoen nog gezelliger worden, mede dankzij de jongens uit ons vierde elftal. Tot snel!

Deel dit bericht!
Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: