Vacature penningmeester

Met het aanstaande vertrek van Jason Stoop als Penningmeester, is deze rol binnen sv CWO momenteel vacant.
Als penningmeester (ca. 1-2 uur per week) ben je namens het Dagelijks Bestuur eindverantwoordelijk voor het financiële beleid en de financiën van sv CWO. Het dagelijkse bestuur bestaat uit 4 managementteamleden. De belangrijkste taak is het besturen van de vereniging. Deze taak omvat in feite alles om de vereniging in stand te houden.
Wat houdt de rol van penningmeester nu in bij sv CWO?
Uiteraard ben je verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het financiële beleid van sv CWO. Je stelt de begroting op in samenspraak met het Dagelijks Bestuur en monitort de realisatie daarvan. 1x per kwartaal wordt een periodiek financieel overzicht gemaakt waarin bepaald wordt of bijsturing vereist is. Tot slot heb je invloed op de strategische keuzes die gemaakt moeten worden om strategische doelstellingen te realiseren. Sv CWO wil naast het verhogen van de kwaliteit van de jeugdopleiding tevens groeien in het aantal leden.
Voor de administratie van de contributies maakt sv CWO al 3 jaar gebruik van de diensten van Club Collect. Dit ontzorgt de penningmeester. Hierin heb je samen met de ledenadministratie een aanjagende en beslissende rol om de contributies tijdig te ontvangen. Het echte innen verzorgt ClubCollect.
Daarnaast heeft sv CWO sinds enkele jaren een professionele boekhouder. Dit betekent dat het betalen van facturen, het opstellen van facturen en het opstellen van periodieke financiele rapportages zijn uitbesteed aan de boekhouder. Wederom een belangrijke taak die is uitbesteed zodat je als penningmeester je kunt focussen op de besturing van de club.

Ben je enthousiast geworden of wil je een vrijblijvend gesprek, neem dan contact op met Jason Stoop via 06-41361910. Sv CWO is een financieel gezonde vereniging die met hun eigen vermogen de investeringen wil doen om hun strategische doelstellingen te realiseren.

Deel dit bericht!