• Home
  • Nieuws

Sv CWO trakteert het Vlaardings voetbal op prachtige afsluiting van het seizoen!

De organisatie, het bestuur van sv CWO en het bestuur van het Vlaardings Voetbal Kampioenschap kunnen terugkijken op een super geslaagde finale dag! Het was niet eerder zo druk bij een finale dag van het Vlaardings Voetbal Kampioenschap als afgelopen zaterdag. Naar schatting bezochten ruim 2000 mensen de verschillende finales welke zaterdag aan het Trimpad werden gespeeld.

Heel voetballend Vlaardingen was uitgelopen en heeft genoten van de wedstrijden, maar bovenal van de gezelligheid welke er op het terrein van sv CWO was te vinden. De organisatie rondom deze feestelijke dag, welke deze editie zoals gezegd in handen wa van sv CWO, had voor een waar horecaplein gezorgd met professionele apparatuur, een top bezetting en voldoende versnaperingen!

Ook na de hoofdfinale tussen DVO’32 en VFC zaterdag (7-0), bleef het nog lang gezellig aan het Trimpad, kortom het was voor voetballend Vlaardingen een bijzonder mooie afsluiting van het voetbalseizoen 2018-2019. De organisatie en het bestuur van sv CWO hebben Vlaardingen maar weer eens kennis laten maken met een feestje op de sv CWO manier, de club is dan ook bijzonder trots op alle vrijwilligers welke dit weekend keihard hebben gewerkt. Ruim 40 CWO’ ers waren deze dag actief achter de bar, fotograaf, de keuken, de bezetting van de kassa, verkoop munten, verzorging rondom de wedstrijden, schoonmaak, en uiteraard de algehele organisatie. Deze dag heeft maar weer eens laten zien dat sv CWO weldegelijk een hechte vereniging is, de afkorting CWO staat niet voor niets voor Combinatie Wil Overwinnen! Onderstaande foto van de verzorger van
sv CWO, Henk Vlielander en zijn vrouw Nel, achter de munten verkoop zegt daarin misschien wel genoeg!

Alle bezoekers bedankt en graag tot de volgende keer bij sv CWO!

Deel dit bericht!