Nieuwsbrief over de jeugdtrainers (update)

Beste leden, ouders en/of verzorgers,
Middels deze nieuwsbrief willen wij u informeren over een aantal zaken. Hieronder hebben wij dit per onderwerp opgesomd.

Trainers:
De afgelopen weken is de Technische Commissie druk bezig geweest om (nieuwe) trainers te werven en aan te stellen voor het seizoen 2019/2020. Er zijn grote stappen gemaakt en wij kunnen u met trots onze trainers aan u voorstellen. Natuurlijk gaat de TC met hen nog in gesprek om allerlei voetbaltechnische en persoonlijke zaken door te nemen. Maar wij willen u alvast op de hoogte brengen van de namen die zich het komende jaar voor onze jeugd zullen gaan inzetten.

De jeugdtrainers (in willekeurige volgorde) zijn:
JO19: Ed de Koning, Jakob Scholman en Peter Stouten,
JO17: Melvin Brandwijk en Wesley Montfoort
JO15: Bekim Mujaj, Karan Gopi, Stefano Franken en Steve Hijmans
JO13: Carlos Visser, Casper van der Velden, Erhan Sen, Murat Davranmaz en Ricardo Veldhoen
JO11: Ed Moelker en Wesley Verkerk
JO10: Jeffrey van Uffelen, Luuk van Boheemen, Mohamed Riad en Tom van Pelt
JO9: Joey Lucas, Luis Castro Semeda, Miquel Narciso , Pim Holierhoek en Umit Gulseren
JO8: Ahmet Sonkaya, Hassan Masraoui, Ivo Kempe en Lennard Kal
Voetbalschool: Jordy Leewis, Pleun Onderdelinden en Willem van Hoof.

Nieuws over de meidenteams van komend seizoen volgt binnen afzienbare tijd.

Zoals u kunt lezen, hebben wij ervaren trainers aangetrokken die jarenlange ervaring hebben bij CWO, maar zeer zeker ook bij andere verenigingen. En daar zijn wij trots op. Wij kijken er nu al naar uit naar een optimale samenwerking waarin het opleiden van de jeugd centraal staat. Als club vinden wij het uiterst belangrijk dat uw kind veel (sport)plezier beleeft en willen uw kind de persoonlijke aandacht geven. Daarom zoeken wij nog enthousiaste trainers zodat wij onze trainersstaf kunnen uitbreiden.

Trainen in de maanden mei en juni:
In deze maanden wordt er gewoon doorgetraind. Immers zullen nog vele teams in de maand mei en begin juni competitiewedstrijden moeten afwerken. Daarnaast zal er geleidelijk getraind gaan worden met de nieuwe trainer/groep. Zo kunnen de kinderen al een voorproefje nemen van wat hen in het nieuwe voetbaljaar te wachten staat. Deze trainingen in juni (en september) zal de (hoofd)trainer een beeld geven om een indicatie te krijgen voor een voorselectie. In het nieuwe voetbaljaar zal na overleg tussen de hoofdtrainers en TC-leden een definitieve indeling worden gemaakt. Deze worden uiteraard aan u medegedeeld.
Zoals u ook weet valt de zomervakantie voor deze regio ongunstig tov het voetbalseizoen. De eerste schooldag voor de basisschool vindt plaats op maandag 2 september. In dezelfde week zal het voortgezet onderwijs ook de lessen weer gaan starten. Dit betekent dat veel teams vanaf medio augustus weer zullen gaan trainen. De exacte trainingsdagen en tijden zult u via de (hoofd)trainer zsm horen via de groepsapp. Deze groepen zullen worden aangemaakt door hen. Het is dus daarom belangrijk dat uw (telefonische) gegevens goed in ons systeem staan. Wilt u weten welke gegevens van u vermeld staan in ons systeem, vraag het ons. Ook kunt u veel praktische informatie over bijvoorbeeld trainerslijsten, -dagen, -tijden terug lezen p onze website www.svcwo.nl

Opzeggen van uw lidmaatschap?
Mocht je van plan zijn om te stoppen, wat we natuurlijk niet hopen, geef dit dan vóór 1 juni 2019 door. In algemene zin is opzegging op 2 manieren mogelijk:
• De eerste manier is door de speciale button op de homepagina van de website te gebruiken.
• De tweede manier is door een e-mail te versturen naar ledenadministratie@svcwo.nl
We stellen het op prijs om ook graag de reden te horen waarom u gaat stoppen. De regels voor opzegging kunt u vinden op onze website of door deze link aan te klikken.
NB: Mondelinge opzeggingen bij trainers en/of leiders worden niet in behandeling genomen, dus niet afgehandeld!

Mocht u naar aanleiding van deze nieuwsbrief of andere voetbaltechnische zaken vragen hebben, dan kunt u zich ten alle tijden wenden tot de Technische Commissie. De Technische Commissie bestaat uit de heren Umit Gulseren, Jeffrey van Uffelen en Murat Davranmaz. U kunt hen makkelijker bereiken door uw vraag te stellen via het emailadres: tc@svcwo.nl

Deel dit bericht!