Nieuwe corona maatregelen

Beste CWO-er en gasten!

Vanwege de nieuwe maatregelen die per 13 november zijn ingegaan en de bijbehorende beperkingen hebben we moeten besluiten om in ieder geval maandag 15 november en dinsdag 16 november het clubhuis volledig te sluiten. Dit betekent dat er geen kantinedienst is en dat de kleedkamers gesloten zijn. Het ballenhok is wel bereikbaar.

We kunnen helaas op deze korte termijn niet voldoen aan de geïntensiveerde CTB controle plicht en de sluitingstijd van de kantine om 20:00 uur maakt dat de aanwezigheid van de barmedewerkers  wel erg kort wordt, vandaar deze vervelende keuze.

Ook is er geen publiek meer welkom langs de lijnen zowel tijdens trainingen als bij de wedstrijden.

Dinsdagavond 16 november komt het bestuur bij elkaar om te bespreken wat de nieuwe beperkingen inhouden voor de doorgang van de geplande activiteiten en de komende door de weekse wedstrijden.

Indien er leden zijn die ons willen helpen om de komende door de weekse wedstrijden door te laten gaan en dus als CTB controleur en beheerder (afsluiten velden en clubhuis) willen fungeren, dan horen wij dat als bestuur graag via bestuur@svcwo.nl of op de bekende telefoonnummers. We hebben hiervoor echt extra mensen nodig!

Vooralsnog zullen de controles op de maatregelen in de weekenden opgevangen worden door de beveiligers.

Zodra we meer nieuws hebben over hoe we bij CWO omgaan met de nieuwe maatregelen, laten we jullie dit weten.

Met sportieve groet,

Bianca, Erhan, Vincent, Robert, Ed, Pleun en Karim.

Deel dit bericht!
Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: