Nieuw clubtenue CWO; denken jullie met ons mee?

Beste CWO-er,

Al enige tijd zijn wij binnen de club bezig met het maken van nieuwe contractafspraken met een kleding leverancier. Immers het huidige contract met Masita loopt in juni 2022 af.

Daarnaast speelt al langer de wens om een uniek, speciaal voor CWO ontworpen, clubtenue te laten ontwikkelen en niet te kiezen voor een tenue uit de standaard lijnen van leveranciers. En daar is het nu de tijd voor, we kunnen dit namelijk goed meenemen in de onderhandelingen met de potentiele leveranciers.

Als we het over een nieuw, uniek clubtenue hebben, dan praten we over het wedstrijdshirt met broekje en kousen. De overige (trainings)kleding zal wel uit een standaard kleding lijn komen.

In eerste instantie wilden we met de leden in gesprek op een brainstormavond en daarin jullie ideeën en meningen ophalen, en dan op de ALV een uitspraak vragen over het ontwerpen van een nieuw clubtenue. Helaas gooide Corona roet in het eten en kon dat niet doorgaan.

Daarom hebben we nu gedacht om via een vragenlijst jullie ideeën en mening op te vragen. Ook geven we een voorzet met een aantal ontwerpen, waarvan wij graag horen wat jullie daarvan vinden. In die ontwerpen hebben wij gekozen voor de drie kleurlijnen (blauw, rood en oranje), welke staan voor de drie voormalige fusieverenigingen RK WIK, HSC en HVO. Wij vinden het belangrijk dat het tenue weergeeft hoe sv CWO ontstaan is.

Met deze uitkomsten kunnen wij verder in gesprek gaan met ontwerpers en de leveranciers.

Mocht dit onderwerp jou overigens erg aanspreken, laat ons dat dan weten (bestuur@svcwo.nl of kleding@svcwo.nl), dan betrekken wij jou graag in dit proces!

Voor nu vragen wij een paar minuten van jouw tijd om ons te laten weten wat jij belangrijk vindt aan het ontwerp van een nieuw tenue. In de vandaag verstuurde email vanuit Sportlink naar onze leden, is een link naar de vragenlijst opgenomen.

Alvast bedankt voor je tijd!

Met sportieve groet,

Namens bestuur en kledingcommissie

Bianca, Vincent, Erhan, Pleun, Ed, Karim, Robert en Pascal

Deel dit bericht!
Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: