In Memoriam Arie Jansen

Met pijn in het hart hebben we kennis genomen van het overlijden van RKWIK-coryfee en onze makker

Arie Jansen

Arie maakte in de jaren ’70 van de vorige eeuw furore in het eerste elftal van RKWIK. Als rechtsback was hij bij vriend en vijand beroemd om zijn strakke passes over grote afstand. Elke wedstrijd werden er wel een paar raketten van de voet van Arie richting de linksbuiten gelanceerd, veelal resulterend in grote verwarring bij de tegenstander.

Halverwege de jaren zeventig werd Arie gehuldigd door de voorzitter

Na zijn actieve voetbalcarrière heeft Arie nog vele jaren deel uitgemaakt van de onderhoudsploeg waar hij samen met zijn collega´s het complex, waar RKWIK´ers zo trots op waren, in topconditie hield.

Arie maakte tot het laatst ook deel uit van onze vriendengroep van oud-RKWIK’ers en kwam hij met enige regelmaat ook nog bij CWO om een drankje met ons doen. Mede op initiatief van Arie organiseert deze groep, ondanks dat er niemand meer echt voetbalt, nog wel elk jaar trouw het “Dikke Buiken trainingsweekend”. Helaas zullen we het de eerstvolgende keer dat het wordt georganiseerd zonder de verhalen van Arie moeten doen. We missen hem nu al.

Uiteindelijk heeft Arie vandaag, 21 juni 2021, op 77-jarige leeftijd de strijd verloren van een slopende ziekte die hem al ruim een jaar in zijn greep had. Gisteren, op vaderdag, heeft hij op een waardige manier afscheid kunnen nemen van zijn dierbaren.

Wij wensen Wil, Richard, Patrick, schoondochters, kleinkinderen en overige familie heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies en hopen dat zij de kracht vinden om dit gezamenlijk te verwerken.

De uitvaart van Arie is op maandag 28 juni en begint om 14.00 uur. Belangstellenden kunnen de plechtigheid volgen via de livestream http://play.quickchannel.com/play/3rzbsqg. Het bijbehorende wachtwoord is 123456

Namens “De Dikke Buiken”

Rob v.d. Bos

Deel dit bericht!
Click Here to Leave a Comment Below 5 comments
Lamber van den Boogert

Gecondoleerd met het verlies.

Reply
Peter Mak

Groot verlies
Gecondoleerd
Heel veel sterkte gewenst voor de nabestaanden

Reply
nieck

Gecondoleerd rkwikkers

Reply
Otto Veldt

Gecondoleerd en veel sterkte met dit verlies.

Reply
Jan Poulisse

Gecondoleerd en veel sterkte voor de familie.

Reply

Leave a Reply: