• Home
  • Nieuws

Fundament Advies blijft jeugd sv CWO ook het nieuwe seizoen ondersteunen!

Fundament Advies, “de sportieve financieel dienstverlener van de regio”, met vestigingen in Vlaardingen, Schiedam en Lansingerland, is al een aantal jaren verbonden aan sv CWO.
Al sinds het eerste uur is Fundament Advies lid van de stichting Businessclub CWO en daarnaast sinds twee jaar sponsor van de JO11-1 lichting. Deze lichting stroomt komend seizoen samen met wat nieuwe aanwinsten, waaronder een nieuwe trainer in de persoon van Bas van Houweling, door naar de JO12. Fundament Advies blijft deze talentvolle lichting trouw en voorziet het team voor het komend seizoen van een nieuw tenue.
Het spreekt voor zich dat sv CWO zeer verheugd is met de voortzetting van dit sponsorcontract voor deze talentvolle lichting, zeker in deze toch wel bijzondere tijden zijn wij dan ook super trots dat wij onze sponsoren weten te behouden en langer weten te binden aan onze club, aldus Jeroen Onderdelinden (financieel adviseur bij Fundament Advies en tevens lid van de sponsorcommissie sv CWO).
Fundament Advies staat voor duidelijk, eerlijk en onafhankelijk advies op gebied van hypotheken, verzekeren (zowel particulier als zakelijk), pensioen en bedrijfsfinancieringen. Met vestigingen in Vlaardingen, Schiedam en Lansingerland zijn zij inmiddels een begrip in de regio. Ook eens kennismaken met een van de financieel adviseurs van Fundament Advies?
Bel voor een vrijblijvende afspraak met 010-4608900 of kijk eens op fundament-advies.nl

Spelers Doe Duifhuijsen en Wessel Onderdelinden ontvangen uit handen van Richard Steffers (links, Fundament Advies) en Jeroen Onderdelinden (rechts, sv CWO en Fundament Advies) het nieuwe tenue.
Deel dit bericht!