CWO komt seniorleden tegemoet

De afgelopen periode heeft de club regelmatig signalen ontvangen van seniorleden of wij als CWO iets konden doen voor de leden die door de pandemie weinig tot zo goed als geen voetbalactiviteiten op de club hebben kunnen ondernemen. Konden wij niet op enige wijze tegemoet komen in de betaalde contributie? Natuurlijk snapten wij die vraag heel goed; immers hebben jullie die prachtige velden de afgelopen maanden helaas te weinig kunnen betreden.

Echter zijn er ook andere zaken die een rol spelen, zoals de financiële ontwikkeling in deze lastige periode. Na deze zorgvuldig bestudeerd te hebben is vanuit het bestuur een voorstel ingediend op de Algemene Leden Vergadering, die na enkele aanpassingen heeft geleid tot het volgende besluit:

Elk seniorlid en dameslid wat de contributie over dit huidige seizoen volledig heeft betaald voor 1 juli 2021, en ook het volgend seizoen 2021-2022 lid blijft van sv CWO, ontvangt een clubcard ter waarde van € 50,00! De NSL leden en de zaalvoetballers ontvangen een bedrag naar rato. Hiermee kunnen jullie na de zomer, als het nieuwe seizoen van start gaat, samen met je teamgenoten weer genieten van de clubgezelligheid in de vernieuwde, sfeervolle kantine.

De clubcard kan tussen 1 september en 1 november op de zaterdagen worden opgehaald in de kantine. Via de aanvoerders zullen wij nog vragen of er interesse is in een teamcard met het totaal bedrag van alle spelers of dat men kiest voor een persoonlijke clubcard. Jullie ontvangen hierover bericht. Indien de clubcard niet is opgehaald voor 1 november, beschouwen wij dat als jouw donatie terug aan de club.

Wij hopen natuurlijk dat jullie allemaal voor de zomer nog een paar keer in actie kunnen zijn op de velden en hopelijk zien we jullie ook weer snel met een drankje in de kantine!

PS: Save the date: houd alvast vrijdagavond 9 juli vrij in je agenda! We hopen die avond iets leuks te kunnen organiseren voor de seniorleden! Meer informatie volgt z.s.m.!

Met sportieve groet,

Namens het bestuur

Bianca, Erhan, Jan, Robert, Ed, Murat en Pleun

Deel dit bericht!
Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: