Businessclub CWO ziet Sparta voorsprong verspelen

Met zo’n 50 gasten vertrok afgelopen vrijdag de bus vanaf sv CWO richting het Kasteel voor de wedstrijd tussen Sparta Rotterdam en Roda JC.
De leden en gasten van st. Businessclub CWO werden op zijn Spartaans ontvangen en het gezelschap werd voor het stadion nog even door de Sparta fotograaf vastgelegd, een mooi stel! Binnen het stadion ontbrak het de leden aan niets en werd men naast een drankje, getrakteerd op winterse kost. Hierna werd de wedstrijd vanuit de businessseats bekeken. Met een snel doelpunt en later nog een tweede leek het een feestje te gaan worden op het Kasteel, maar helaas dachten de heren van Roda JC hier anders over en werden de punten uiteindelijk verdeeld ( 2-2 ). Dit alles maakte de gezelligheid er in de voor de businessclub leden gereserveerde lounge niet minder om. Tijdens de bus reis terug naar het Trimpad werd nog dit nogmaals bevestigd.

Er kan weer terug worden gekeken op een super geslaagd evenement, wilt u volgende keer ook aanwezig zijn bij een van de evenementen van st.Businesslub CWO? Stuur een email voor meer info naar businessclub@svcwo.nl
www.businessclubcwo.nl

Deel dit bericht!