ZEGETOCHT JO9-3 duurt voort

J09-3 Kampioen met ongeslagen status 

VFC J09-3        CWO J09-3

2     –    11

BANAAN BANAAN BANAAN…WE GAAN ER TEGEN AAN… MELOEN MELOEN MELOEN WE WORDEN KAMPIOEN

Precies 3 jaar geleden brulde Danny dat in onze kleedkamer tijdens het Beestenboeltoernooi bij NSVV.
Danny heeft nog steeds gelijk en regelt al die mooie wedstrijden voor ons … bedankt Danny en wat mij betreft kun je vanaf nu de TOTO voor ons invullen.

We hebben als J09-3 zaterdagmorgen de 1e periode van seizoen 2021-2022 als winnaars afgesloten.

Inmiddels spelen we al 3 jaar samen. Sinds wij seizoen 2020-2021 als kampioen hebben afgesloten zijn we dus in dezelfde  winning mood verder gegaan.

Never Change A Winning Team

Over zaterdag:

Ontvangen op het complex van VFC … het was een echte J09-3 ochtend … zon … koffie … gelach … geklets … keurig in tenue.

Mats had van de week op zijn ‘socials’ al ontdekt dat VFC J09-3 voor een groot deel bestond uit spelers waartegen we onze laatste wedstrijd (als J08-2) met 15-0 van hadden gewonnen.

De Technische staf en spelers konden dus al een beetje vooruit zien … maar de bal is rond en jullie moeten het kunstje toch nog even doen.

Nederland wint ook niet even gemakkelijk van Letland namelijk.

Lekker buiten in het zonnetje de tactiek besproken (what’s new? maar toch even de focus erop). Een warming up met Pieter. Maas kon alvast zijn handschoenen opwarmen met Pascal. We vonden het veld wel iets aan de kleine kant, dus moe zijn we niet geworden.

Vanaf de aftrap gingen we weer vol op het gas … dat was ook vandaag de opdracht … dus stonden we na 2 minuten al 0-1 voor. Niek kwam goed voor zijn tegenstander en onderschepte de bal, soleerde wat meters, passte keurig bij Beau in de voeten, die kapte de laatste man uit, speelde af op Mats en die kon heel netjes de 0-1 binnenschieten. 
Keurig boys … volgens het boekje (welk boekje overigens?)

Daarna begonnen we zowaar een beetje heen en weer te tikken … diverse combinaties werden heel leuk door jullie uitgevoerd. Na zo’n combinatie met Mats, kwam Amylia aan de bal, ze stoof naar voren en schoot heel goed naar Niek. Hij dacht te gaan scoren maar zag zijn schot afketsen, Vince was er als de kippen bij en tikte in de rebount keihard de 0-2 binnen. Super!

Toen stonden jullie even te slapen … 2 maaiden over de bal heen en onze laatste man tikte de bal door het midden … !oei niet doen! … 2 VFC spelers gingen met de bal aan de haal en maakten zo de 1-2.

Sorry Maas je deed wat je kon en ‘zat er nog aan’ maar deze was onhoudbaar.  


Tijdens de time out … konden we het vizier weer scherp stellen.

Na een uittrap van Maas kwam Eysan aan de bal, mooie actie, draaide naar buiten speelde langs de lijn en passte op Mats. Hij zette de aanval door en zag Di’shairo vrijstaan, goed ingespeeld en Di’shairo schoot de 1-3 heel knap binnen.

Ook Mats kreeg na veel aanvallend werk met Niek en Beau weer een kans en die liet hij niet onbenut. Hij krulde de bal in de verre hoek, 1-4 goed gedaan! Vlak daarna kreeg Mats nog een kans op de 1-5. 
Hij kwam vanuit het midden waar hij de bal had opgepikt helemaal naar linksvoor, mikte en schoot de bal voor de keeper in de lange hoek, maar de bal werd net gekeerd door de teen van de keeper, jammer maar goed gedaan.

Raceranja-pauze

Na de aftrap ging de beuk er alweer in … een beetje gewijzigd in de opstelling … Vince en Di’shairo voorin en Amylia er net achter … dat ging prima maar toch was het Niek die zijn beloning kwam opeisen. Di’shairo stond goed op te letten pakte de bal af (zo moet dat) en passte op Niek en die schoot hard en heel verdiend de 1-5 binnen, bijna door de keeper heen. Lekker!

Eysan weer aan de bal, ja ook hier op doorzettingsvermogen (zie je wel dan lukt het alweer) hield de bal binnen, zette zelf de actie naar voren op en gaf een mooie voorzet op Vince. Hij moest nog ‘even’ door 2 VFC’ers en schoot toen heel hard de 1-6 binnen. Diepe buiging.

VFC maakte de 2-6 nog … hier maakten we het onszelf weer moeilijk … 3 man naar de bal maar niemand die z’n voet uitstak. Tjsa … daar gaan we extra op trainen.

2e keer, sorry Maas … maar ja er was in ieder geval weer even actie bij jou … want voor de rest gebeurde er … gelukkig of helaas … weinig voor je doel. Dan is het maar goed dat je ook kan mee voetballen en de opbouw kan starten vanuit jouw positie.

Focus … Hammer-time … De razendsnelle Amylia kreeg de bal van Maas, begon aan een solotocht, kwam knap langs de verdedigers van VFC en Amylia schoot fantastisch de 2-7 binnen … dat mag elke wedstrijd wel.

We gaan nog effe door … Een bal vanaf de linkerkant, ik meen door Eysan, kwam voor de voeten van Di’shairo, hij stond weer helemaal perfect voor het doel en schoot snoei strak de 2-8 binnen.
Net na de aftrap door VFC,  waren we alweer in balbezit, druk zetten en bal afpakken … en zie .. daar stond Vince ineens weer oog in oog met de keeper, hij maakte nog 2 schijnbewegingen en haalde de trekker over … 2-9 … keurig !!

Na de time out werd het slotakkoord ingezet. Niek kwam in balbezit en zette samen met Beau
VFC letterlijk in hun hemd. Deze rappe aanval was niet te stuiten en de combinatie had een gouden randje … Niek passte loepzuiver op Beau en Beau schoot met een stiffie de 2-10 binnen, loon na hard werken aanvalsduo!

Maar het was nog niet genoeg … balletje breed op links, daar stond Mats klaar hij speelde goed naar Vince in het midden, hij draaide richting het doel, maar het bleek toch iets te druk. Hij spande zich nogmaals in en kreeg de bal bij Beau. Beau wist wat hij doen moest, draaide listig met de bal om zijn verdediger heen en schoot heel knap in dezelfde beweging de 2-11 binnen. Top gedaan mannen!  

Dit was ook de eindstand en tijd voor de vrolijke penaltysessie … Maas-time!

Tijd voor die witte handschoenen … je wist ze weer lekker te pakken Maas! Goed klemvast in je handen, soms met je borst en dan weer op je vuisten! Dat kunnen we aan jou overlaten!

De penalty’s van CWO werden hard ingeschoten … dames en heren zo hard mag het ook tijdens de wedstrijd … dank u!

Toen was het alweer tijd voor onze uitbundige en wekelijkse bedanksessie aan onze trouwe supporters!


Er stond overigens alweer een beroemdheid in ons Supportersvak … Nieke van Zanten … Ik meen dat Maas, Niek en Beau nog hebben meegedaan in die leuke videoclip van jouw debuutsingle Beter als ik Dans. Ik hoop dat je hun optreden op het veld net zo swingend vond als bij jou in de videoclip. Ps. Als er belangrijke wedstrijden te winnen zijn, komen er altijd Celebs langs bij ons; Ian Maatsen, Jeff Stans en vandaag dus Nieke. Ontzettend bedankt!


Ik dwaal weer helemaal af 😊…

Kampioenen hoe gaan we dit nu eens noemen?? 
periodekampioen – kampioen – herfstkampioen? We hebben alle smaken al eens gehad TOPPERS! Laten we het maar in het midden houden en jullie mogen zelf oordelen … de cijfers spreken voor zich:

1e fase 

4 – 7   Kethel Spaland J09-3 – CWO J09-3           

7 – 4   CWO J09-3 – HWD J09-1                            

1 – 3   HVC’10 J09-1 CWO J09-3 *oefenwedstrijd*

12 – 1 CWO J09-3 – Fc Maense J09-2   

3 – 5   CWO J09-2 – CWO J09-3 *seizoenstopper*                              

2 – 11  VFC J09-3 – CWO J09-3       

De KNVB zal extra bekers op voorraad moeten nemen voor jullie 😊. We zijn benieuwd hoe de 2e fase van dit seizoen zal verlopen. We hopen natuurlijk op wat meer ‘tegenstand’ zodat we verder leren en spannende wedstrijden krijgen, zoals ‘tegen’ HVC en J09-2 en ja er zal misschien ook een wedstrijd bij zijn die we gaan verliezen, maar dat hoort er allemaal bij. Maar nu gaan we nog er even van genieten.

Enfin we gaan het zien en jullie zijn er allemaal weer bij. Maandag en woensdag weer lekker trainen.
We zijn trots op jullie Pieter, Pascal en Supporters CWO Vak 4

Deel dit bericht!
Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: