Wat een fijne voetbalochtend voor J09-3

Om 7.40 met Tobias ons veld uitgezet Check. 

Daarna muziek in de kleedkamer … gezellig en er was weinig uitleg nodig.

Goede warming up en zo konden we om 8.30 van start tegen FC Maense. 

Opdracht voor J09-3 vandaag: felheid en druk op de bal. 

Bij de aftrap van Maense greep Niek direct in en speelde een lange bal op Beau. Die had al een sprintje ingezet en Beau schiet na !21 sec! de 1-0 binnen. Mooi gedaan. 

Nog geen minuut later pakte Eysan de bal af en schoot (goed geoefend) Niek in de voeten. Hij zag Amylia vrij staan en Amylia schoot heerlijk de 2-0 binnen. 

Fc Maense probeerde het een paar keer maar kwam niet in het spel. Na een uittrap van Maas kwam de bal via Vince bij Beau terecht en die passte op Niek zodat Niek de 3-0 op het scorebord zette. Lekkere aanval van jullie. 

Door hard werken van Amylia langs de lijn kreeg zij de bal bij Niek en ook de 4-0 was voor Niek. 

De 5-0 kwam uit een actie van Eysan zij hield het overzicht en speelde Beau goed aan en die wist Mats te vinden en Mats scoorde uiteraard hard en hoog in het doel.

Toen stonden we even niet op te letten en maakte Fc Maense hun enige doelpunt 5-1. Een onhoudbare bal overigens, maar ach wij gingen daarna gewoon verder. 

We hebben veel snelle acties gezien van Amylia, zij was vandaag mid-mid en dat ging perfect, dat houden we er nog in.

Geheel verdiend mocht zij de 6-1 noteren, na een klassieke aanval langs de lijn, goed hoor Niek, passte hij Beau die met een voorzet Amylia bereikte en op snelheid hard en zuiver inschoot. 

Na weer zo’n mooie uittrap van Maas brak Eysan door op rechts, kapte een verdediger uit en schoot hard op het doel maar zag haar inzet net gestopt worden, het werd even spannend want de keeper liet los en de bal rolde net naast. Corner! Nou die werd goed genomen door Mats … er onstond geduw en getrek bij Fc Maense maar de bal kwam niet uit het doelgebied … drukken CWO … veel schoenen tegen de bal en na tig combinaties kwam de bal bij Beau en die haalde lekker uit en schoot de 7-1 hard binnen. 

Rust raceranja-pauze 

Na de aftrap gingen we vrolijk verder onder luid en vrolijk gejoel van onze supporters. 

De 8-1 kwam na 4 minuten in de 2e helft, na een mooie aanval opgezet door Vince die op dat moment op het middenveld acteerde, hij kwam voorbij zijn tegenstander en passte heel knap op Eysan. Zij zag Beau vrijstaan en die maakte bijna de 8-1, de bal werd net gekeerd door een tegenstander, maar Niek greep in en schoot ‘m alsnog binnen. 

Goed gedaan allemaal. Doorzetten. 

Let op uittrap van Maas … 

Maar eerst even dit … we werden een beetje moe van het kluitjesbal van Fc Maense … echt samenspel zat daar niet in maar ze hadden wel 2 hele snelle gasten voorin, die ook hard schoten.

Maar wij hebben Maas en die is ALTIJD scherp. Handen, borst, vingers, benen alles gebruikt hij en hield de ene na de andere doelpoging uit ZIJN doel.

Oh ja uittrap Maas rennen dames en heren … bal kwam eerst bij Vince, toen bij Amylia en zo bij Niek en hij schoot perfect de 9-1 binnen! 

Vince was met Amylia betrokken bij veel acties op het middenveld, hij zette goed door op !2! aanvallers en kreeg de bal op inzet bij Mats, die kapte de laatste man uit en schoot de 10-1 binnen! 

Eysan en Beau waren samen onderweg naar voren en lieten een mooie combinatie zien die helaas stuitte op een muur van 5 Fc Maense spelers. Niek zag de bal wegspringen en kon zichzelf uit de drukte bevrijden en hield de bal op tijd binnen … dribbelde opnieuw het doelgebied binnen en scoorde heel verdiend de 11-1 en kreeg een publiekswissel. 

De eindstand .. 13-1 .. werd met overtuiging binnengeschoten door Mats, prima gedaan. 

J09-3 het wedstrijdniveau lag vorige week een stuk hoger … maar jullie hebben ook vandaag weer lekker gewerkt. 

Amylia heel veel plezier vanmiddag als pupil van de week bij CWO-1 ⚽💙

We zijn trots op jullie,
Pieter en Pascal

Deel dit bericht!
Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: