Met de neus in de boter

Een perfecte trainingsochtend! Het zonnetje scheen, het was windstil en de temperatuur was perfect, kortom niets stond een heerlijke voetbalochtend met de VoetbalsGoal in de weg. En een gezellige ochtend werd het!

Helaas kon door ziekte, quarantaine en werkverplichtigingen het vertrouwende trainersteam niet aanwezig zijn. Maar wat waren we blij met Jeffrey, Robin, Jon en Cengiz! Onder leiding van Jeffrey ging de groep uiteen in drie groepen van 10 talenten om het stadionspel, afwerken op het doel en een wedstrijdje te spelen. Wat een inzet weer bij alle talenten!

Duuk en Naïr waren vandaag voor het eerst en vielen dus gelijk met hun neus in de boter! Een super gave training en na afloop ook nog eens een dubbele traktatie. Voetbalsgoal-talenten Sem en Raúl vierden hun verjaardagen met een heerlijke traktatie. Na al dat harde werken tijdens de training kwamen de versnaperingen dus precies op het juiste moment!

En natuurlijk hebben we deze week ook weer een mooie foto uitgereikt aan een van de talenten. Ondanks dat Jack deze training af en toe verdrietig was omdat zijn bal af en toe werd afgepakt, kwam er een enorme glimlach op zijn gezicht toen hij zijn foto zag. Hij moest nog even bedenken of de foto boven z’n bed of boven z’n bureau komt te hangen, maar zeker is dat hij een mooi plekje zal krijgen!

En dan was er natuurlijk ook nog het moment voor het uitreiken van de beker met de grote oren voor het talent van de week. Deze week was het een moeilijke keuze, want eigenlijk verdiende iedereen deze week de beker. Maar de trainers waren unaniem, NICOLAI heeft deze week zijn talent in alle drie de oefeningen laten zien! En wat was hij (terecht) trots!!!

VoetbalsGoaljuf Kim

Deel dit bericht!