Dubbel feest bij de VoetbalsGoal

 

De voorspellingen waren niet gunstig; windkracht 7, regen en 8 graden… maar er kwamen toch 18 talenten door weer en wind naar de leukste les van de week! En wind stond er, al snel moesten de pionnen vervangen worden door ‘hoedjes’ om het speelveld te bepalen. Maar wat een inzet bij de aanwezige talenten! De oefeningen werden door Edward en Robin iets aangepast, want je moest de bal wel in de buurt houden, anders ging de wind ermee aan de haal!

Deze week was het dubbel feest. Afgelopen woensdag was ons grote voorbeeld Ian Maatsen jarig. Ian is bij de Voetbalsgoal begonnen en speelt nu in Engeland. Ian kon helaas niet zelf aanwezig zijn, maar regelde via Edward wel een traktatie voor alle VoetbalsGoalieren!
Ook Furkan was jarig en trakteerde heerlijke lolly’s! Furkan trainde zo goed vandaag dat hij ook nog eens de beker met de grote oren won!

De grote ingelijste foto dit ging deze week naar Damian, want wat maakt hij een ontwikkeling door! Hij maakte de ene na de andere actie! Helaas ging zijn schot op doel net naast…

Daarnaast viel wel op dat we iemand miste… waar was meneer Willem? Nou, meneer Willem lag ziek op bed. We hebben namens de VoetbalsGoal een lekkere fruitmand en een bos bloemen bij Willem thuis gebracht en hopen hem snel weer op het veld te zien! 4

VoetbalsGoaljuf Kim

Furkan is jarig…
Videoboodschap uit Engeland…
Deel dit bericht!