De eerste keer

 

Stel, je vindt voetballen leuk, je neefje speelt bij de leukste VoetbalsgGoal van de regio de sterren van de hemel maar……  is wel een beetje spannend om voor de eerste keer deel te nemen zo’n grote groep  voetballertjes. Spannend is misschien wel een beetje zacht uitgedrukt. ENG is misschien ook een benaming voor je voetbaldebuut. Maar met de steun van je kleine zus en ooms, tantes en je trotse ouders valt het misschien allemaal wel mee.

In de praktijk blijkt dat ook wel mee te vallen. Koudwatervrees is zo overwonnen. En als je dan bij je debuut een doelpunt maakt, de moeilijkste oefeningen probleemloos nadoet en voor je inspanningen de cup met de grote oren wint dan kan ik mij mindere momenten voorstellen.
Zo’n jongensdroom kwam voor SENNA op zaterdag 6 maart uit en natuurlijk was hij de VoetbalsGoalier van de week.

 GEFELICITEERD met deze grote overwinning op jezelf.

En om nog een debutant met talent te noemen moeten we DAMIAN ook noemen. Zijn debuut was even wennen maar: WAT EEN TALENT EN WAT EEN CONDITIE!!!!!!!
Eenmaal in het bezit van de bal komt niemand meer bij hem in de buurt. Als hij met zijn 4 jaar en 3 maanden de regeltjes een beetje onder de knie krijgt hebben we hier met een enorm talent te maken. En de andere 28 kinderen vermaakten zich in de koude ochtend (maar met een stralend zonnetje) opperbest. En als je dan bedenkt dat de trainers voor de zaterdagochtend de wekker moeten zetten (en de autoruit moesten schoonkrabben) is dat het allemaal waard. Spelers, toeschouwers en trainers hadden bij de VoetbalsGoal een geweldige start van de zaterdag.

Goed gedaan allemaal!!!!

Senna was de VoetbalsGoalier van de week

Deel dit bericht!