CWO JO8-1 vs. Hellevoetsluis JO8-1: 9 – 0

Vandaag op een zonovergotende ochtend in September was eindelijk ons favoriete veld beschikbaar.

Op “echt gras” (wat ruikt dat toch lekker) mochten we aantreden tegen Hellevoetsluis JO8-1.

Gelukkig had Salim ook net op tijd het veld geroken en kon meteen de aftrap nemen.

We hebben een goede trainingsweek achter de rug waarbij de coach momenten iedere keer terugkomen.

We hebben geleerd van de wedstrijd tegen Hekelingen dat we goed moeten starten en meteen naar voren te gaan. Owen was er als de kippen bij om met een diagonaal schot 1  –  0 in de touwen te jassen.

Hellevoetsluis leek wat overrompeld door de felle thuisploeg.

Het team van Melvin & Jordy hadden gewoonweg meer honger naar het voetbal op de zaterdag.

Dit bleek ook bij een strakke voorzet van Salim voor het doel langs.

De enige die adequaat wist te reageren was Noaquin die met een koele schuiver 2  –  0 wist te maken.

Ook Iven deed een duit in het zakje. De sterk spelende Miguel begon een aanval via de zijkanten deze kwam bij Owen en wist Iven te vinden. Op zijn nieuwe voetbalschoenen maakte hij er binnen 7 minuten 3  –  0 van.

De, in het wit gestoken, uitploeg vond het nu wel genoeg geweest en begonnen feller in de wedstrijd te zitten. De coaches deden er alles aan om de boel op gang te trekken en dit leek te lukken door tot 2 keer toe voor Ikra te verschijnen. Met twee katachtige reflexen hield ze haar doel schoon en kon met een snelle uitbal de spitsen bereiken die meteen in overtal stonden. Klasse Ikra! Dit betekende de 4  –  0.

Melvin mocht nog even aan zijn conditie werken door met zijn supersonische fiets andere schoenen voor Noaquin te gaan halen waardoor Boaz zijn opwachting kon gaan maken.

Boaz, met een ietwat verstuikte enkel, nam meteen het doel van Hellevoetsluis onder vuur waarbij bij 1 van deze schoten een veldspeler de keeper een handje hielp door hands te maken.

Hierna volgde er, na wat overleg, een penalty. Gelukkig werd deze feilloos binnen geschoten door Iven.  5  –  0.

In de rust werd er gesproken over het samenspelen. Dit ging goed en moeten nog veel vaker doen want zo scoren we.

Als we de bal niet hebben moeten we voorkomen dat ze bij Ikra komen.

Vol verwachting nam het publiek weer plaats op haar plek langs het kortgeschoren veld en kregen mooie aanvallen voorgeschoteld. Via Ikra naar de verdedigers Salim en Miguel naar de middenvelders Noaquin en Boaz naar de aanvallers Owen en Iven.

Als team konden we daardoor uitlopen naar 8  –  0.

Het slotakkoord in de laatste minuut was ook voor CWO. De Vlaardingers waren scherp in de counter en konden de eindstand bepalen op 9  –  0.

Michiel bedankt voor het fluiten!

Volgende week staat de wedstrijd uit tegen Kethel Spaland JO8-1. De Schiedammers hebben net als wij 7 punten uit 3 wedstrijden. Dit zal een spannende pot worden! Tot dan!