CWO JO8-1 – Verburch JO8-1 3   –   3

Zaterdag 19 maart moesten we aantreden tegen Verburch JO8-1. Voordat we het veld op gingen hadden we een echte fotoshoot. We hebben een nieuwe teamfoto gemaakt en van alle talenten mooie spelerspasfotos gemaakt voor in de plakboeken van alle trotse ouders.

Er scheen een mooie zonnetje al was het wel waterkoud langs de lijn. Dit beloofde wat! Dit kwam niet helemaal uit. CWO begon slap aan de wedstrijd en ging mee in het tempo van Verburch en liet zich een beetje in slaap sukkelen. Er was 1 speler wel wakker en dat was de rechtsbuiten van Verburch. Deze schoot zijn ploeg met een hoog schot op 0  –  1 op voorsprong.

De wissels pakten dit keer wel heel goed uit. De ingevallen Owen kon met zijn specifieke manier toch nog een voorzet geven naar de ook ingevallen Noaquin die dit buitenkansje meteen verzilverde 1  –  1.

De wedstrijd kwam ook na rust niet echt op gang. Het duurde tot de 26e minuut voordat de Vlaardingers weer gevaarlijk werden. De aanval werd opgezet door Salim die via de lange teen van Boaz bij Iven kwam. De middenvelder schoot korte de blauw hemden in de korte hoek op voorsprong. 2  –  1.

De driehoek Ikra- Salim – Miguel hadden het onder controle maar Verburch wist toch steeds de rechtsbuiten te vinden die gevaarlijk bleef met een slim gepikte uitbal wist hij de score weer recht te trekken. 2  –  2.

De laatste vijf minuten waren aangebroken. Ikra onderscheidde zich weer door een snelle uitbal. Deze kwam door een lange sprint bij Djurriaan terecht en bedacht zich geen moment. 3  –  2.

Deze wedstrijd verdiende eigenlijk geen winnaar gekeken naar het veldspel en dat gebeurde ook niet. De rechtsbuiten kon weer een gaatje vinden om te schieten en lukte hem weer om het net te vinden. Wat een eindstand bepaalde op 3  –  3.

Soms zit het mee en vandaag zat het niet mee. Aankomende week weer hard trainen op diverse onderdelen dan komt het vanzelf goed.