CWO JO8-1 strijdend naar de overwinning in Nootdorp.

Vandaag moesten we naar Nootdorp afreizen voor de competitiewedstrijd tegen RKDEO JO8-1.

Dit deden we helaas zonder Salim en Owen die beide met een gebroken arm aan het revalideren zijn om hopelijk de finale van het Vlaardings Kampioenschap te halen.

Op een erbarmelijk slecht veld waren de Vlaardingers meteen scherp en resulteerde in flink wat druk op de verdediging van de thuisploeg. Deze wisten zich geen raad met de scherpte van de Vlaardingers. Binnen 10 minuten stond het 0  –  3 door doelpunten van onze 2 spitsen Boaz en Djurriaan. Ikra had niets te vrezen en hield haar doel keurig schoon of keek de ballen vakkundig naast. De verdedigers van vandaag Miguel en Niek zaten er lekker in en wonnen vele duels. Door hun kwam het team niet in de problemen. Op slag van rust wist RKDEO toch nog wat terug te doen 1  –  3.

Gelukkig deden we vandaag echt een stapje extra voor Salim en Owen en dit was nodig ook tegen het fysiek sterke RKDEO. Het duurde dan ook tot de 24e minuut voordat we weer gevaarlijk konden worden. Het fysieke spel beviel Boaz wel en kon met een hard schot de marge weer op 3 brengen. 1  –  4.

RKDEO wat aan wilde zetten tot een offensief kwam maar niet in de wedstrijd. Iven had een mooie actie in huis en zag bij de 2e paal Noaquin vrijstaan die de bal zo binnen kon lopen. 1  –  5.

Het laatste kwart was gestart en RKDEO gaf zich niet gewonnen via de grote blonde speler voorin wist het CWO lastig te maken. Ikra, Miguel en Niek speelden echt een hele goede pot maar konden niet voorkomen dat RKDEO waarvan 1 uit een vrije trap terug kon komen naar 3  –  5.

Gelukkig waren wij in de aanval ook wakker en konden Boaz en Djurriaan naar hartelust aanvallen.

Boaz zelfs met een mooie voorzet waarbij Djurriaan de bal mooi kon inkoppen. 3  –  7.

De overwinning zat in de tas en dat was aan het spel af te lezen en zullen we het maar niet over hebben. Einduitslag uiteindelijk 4  –  7.

Op naar de laatste competitie wedstrijd van het seizoen tegen Soccer Boys.