CWO J10-1 vs Schoonhoven J10-1

Voor ons een nieuw record, verzamelen op zaterdagochtend om 07:15 uur!!!

Dik 40 minuten rijden waarvan 30 op de N210… geen aanrader 😜

Na een heel fijn ontvangst hebben we in de kleedkamer gezamenlijk gesproken over de manier van spelen… Spelen we in de kerstboom-opstelling of in de bekende ‘vijf’. In goed overleg begonnen we met de kerstboom, iets meer controle op het middenveld was de bedoeling. Daarna volgde een korte warming up en de wedstrijd op kunstgras kon beginnen.

Het eerste kwart was rommelig maar CWO was zeker de bovenliggende partij. De afwisseling van Bram tussen de korte bal (opbouwen) en de lange bal werd goed uitgevoerd. Wat wel iets minder ging was de bal in de ploeg houden. Het leek af en toe wel ping-pong. Terecht kwamen we op 0-1 voorsprong door Merdan. En met een eigendoelpunt van de tegenstander kwamen we op 0-2.

Omdat het niet helemaal naar ons zin ging hebben we in de rust de opstelling en tactiek aangepast van de kerstboom naar de vijf. Hiermee hoopten we dat we ook wat meer druk op de bal konden geven in de voorhoede en bij het omschakelen.

Start tweede helft…de omzetting pakte goed uit maar ons beste voetbal werd nog steeds niet gespeeld. Dankzij het teamwork kon Gio 2x scoren en Merdan deed dat ook nog een keer. 0-5! Wedstrijd gespeeld maar daar komt het weer…. De tegenstander werd met 0-5 pas wakker, die stroopten de mouwen op en gingen de duels opeens winnen. Of dachten wij dat we al klaar waren? Schoonhoven werd ook wel wat gemener en dat maakte bij ons teveel indruk.

Boys we moeten leren te incasseren, kiezen op elkaar en met zijn allen werken. Jullie waren gelukkig deze wedstrijd supersportief en hebben jullie heel netjes gedragen. Eindstand 3-5, drie punten naar het Trimpad!!

Door droevige omstandigheden waren Elyesa en Ahmed er niet bij deze wedstrijd. Extra fijn dat we gewonnen hebben. Dat hadden we aan ze beloofd. Het meeleven vanuit Turkije konden we bijna horen! Via de app bleven zij helemaal op de hoogte van het verloop van de wedstrijd!

Veel sterkte en kracht Ahmed en Elyesa! We hopen jullie snel weer te zien.

Volgende week spelen we thuis tegen Smitshoek en dan gaan we weer ons uiterste best doen!