JO9

JO9 2021-2022

CWO groeit en groeit. Vanaf de VoetbalsGoal zijn de afgelopen 3 a 4 jaar veel nieuwe kinderen erbij gekomen. Samen met nieuwe aanmeldingen zijn de indelingen voor dit seizoen gemaakt en zijn we gestart met 5(!) JO9 teams.

Veel van deze kinderen zijn nu voor het 2e seizoenen bij elkaar en vinden het hartstikke leuk om te voetballen. Plezier en ontwikkeling staan dan ook bovenaan ons verlanglijstje. Op deze leeftijd, rond de 8 jaar, zijn kinderen nog op zoek naar wat ze willen en wat ze leuk vinden. Tevens zijn ze erg in ontwikkeling qua gedrag, coördinatie etc.

Wij proberen de kinderen te ontwikkelen, door de behendigheid met de bal te verbeteren en niet alleen door het individu, alleen, maar ook door het samenspelen. De ene keer wat meer in de verdediging van onze dobbelsteen 5 opstelling, en de andere keer wat meer naar voren. Voetbal is een teamsport en daar moeten sommige kinderen rond deze leeftijd mee leren omgaan.

We hopen dat dit seizoen ouders, familie, vrienden en supporters zo veel mogelijk langs de velden staan om deze toppers aan te moedigen of te steunen als de tegenstander een keertje beter is.

We gaan er een mooi seizoen van maken, met elkaar!

De teamleiders

Wedstrijdverslagen

JO9-3 KAMPIOEN
Een terugblik op seizoen 2021-2022 Nadat we het seizoen als de onbetwiste JO8-2 kampioenen zijn geëindigd, zijn we in eind[...]
Wat een ONTZETTEND GOED EINDFEEST
Aan activiteitencommissie CWO Wat een ONTZETTEND GOED EINDFEEST We hebben genoten van jullie creatieve ideeën, liters siroop, water, koffie, chips,[...]
CWO JO9-2 “Ouder-Kind wedstrijd”
Maandag 20 juni 2022. Niet alleen onze talenten hebben enorm naar deze dag uit gekeken maar ook de ouders die[...]