JO9

JO9 2021-2022

CWO groeit en groeit. Vanaf de VoetbalsGoal zijn de afgelopen 3 a 4 jaar veel nieuwe kinderen erbij gekomen. Samen met nieuwe aanmeldingen zijn de indelingen voor dit seizoen gemaakt en zijn we gestart met 5(!) JO9 teams.

Veel van deze kinderen zijn nu voor het 2e seizoenen bij elkaar en vinden het hartstikke leuk om te voetballen. Plezier en ontwikkeling staan dan ook bovenaan ons verlanglijstje. Op deze leeftijd, rond de 8 jaar, zijn kinderen nog op zoek naar wat ze willen en wat ze leuk vinden. Tevens zijn ze erg in ontwikkeling qua gedrag, coördinatie etc.

Wij proberen de kinderen te ontwikkelen, door de behendigheid met de bal te verbeteren en niet alleen door het individu, alleen, maar ook door het samenspelen. De ene keer wat meer in de verdediging van onze dobbelsteen 5 opstelling, en de andere keer wat meer naar voren. Voetbal is een teamsport en daar moeten sommige kinderen rond deze leeftijd mee leren omgaan.

We hopen dat dit seizoen ouders, familie, vrienden en supporters zo veel mogelijk langs de velden staan om deze toppers aan te moedigen of te steunen als de tegenstander een keertje beter is.

We gaan er een mooi seizoen van maken, met elkaar!

De teamleiders

Wedstrijdverslagen

ZEGETOCHT JO9-3 duurt voort
J09-3 Kampioen met ongeslagen status VFC J09-3        CWO J09-3 2     -    11 BANAAN BANAAN BANAAN…WE GAAN ER TEGEN AAN… MELOEN[...]
CWO JO9-2 tegen HWD JO9-1, strijd voor zilver.
Het is zaterdag 9 oktober, dauw op de perfecte (kunst)grasmat. Hartstikke vroeg en een lekker zonnetje wat haar best doet[...]
CWO JO9-2 tegen onze vrienden van CWO JO9-3
Het is zaterdag 2 oktober, dauw op de perfecte grasmat. Het zonnetje wat haar best doet om door de wolken[...]