Copyright © 2008 Sportvereniging Combinatie Wil Overwinnen. Alle rechten voorbehouden. Design by MilRo
| Programma | Uitslagen | Trainingstijden | Kleedkamers | CWO Kleding | Lid worden? |

Nieuwe Leden

Wat je moet weten als nieuw lid….

Deze webpagina is speciaal bedoeld voor onze nieuwe leden. Op deze pagina vind je alle praktische informatie als je net nieuw bent bij CWO. Uiteraard kunnen wij ons voorstellen dat je naast deze informatie mogelijk nog een vraag hebt. Deze vraag kan je gewoon op de club stellen bij het wedstrijdsecretariaat of door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Senior of jeugdlid en het contact?
Als je je als senior hebt ingeschreven, dan ben je oud en wijs genoeg om onderstaande zaken je makkelijk eigen te maken. Voor de teamindeling word je door het wedstrijdsecretariaat benaderd.
Ben je een ouder en/of verzorger van een nieuw jeugdtalent dan word je binnen één week telefonisch benaderd door iemand van technisch zaken. Hij zal je aanvullende informatie geven over o.a. in welk team jouw kind gaat spelen.

Gedragsregels?
Voor het behouden of zelfs vergroten van plezier in voetbal is het belangrijk dat we bepaalde regels afspreken en ons daar allemaal aan houden. Respectvol omgaan met elkaar moet daarbij de basis zijn waar alles op rust.
Klik hier voor de gedragsregels.

Contributie…hoe werkt dat?
Het is normaal dat er contributie betaald moet worden als je lid bent geworden van CWO. De contributiebedragen per leeftijdscategorie staan weer gegeven op website. Klik hier om daar te komen.
Wilt u dat uw kind bij ons komt sporten, en heeft u hulp nodig in de vorm van een bijdrage om de contributie te betalen? Dien dan onder bepaalde voorwaarden een aanvraag in bij het Jeugd Sport Fonds. Klik hier om een aanvraag te doen.

CWO heeft het incasseren van de contributie uitbesteed aan Club Collect. Zij verzorgen het gehele proces van aanschrijven, herinneren en aanmanen totdat de contributie volledig betaald is. Eenvoudig en gemakkelijk dus hiermee willen wij jou ontzorgen. Hieronder in het kort wat je kan verwachten.

Stap 1. Je bent ingeschreven.
Stap 2. Je ontvangt per sms en mail een link om in te loggen bij Club Collect.
Stap 3. Op je persoonlijke pagina kun je aangeven hoe je wilt betalen (in 1x of in 4x).
Stap 4. Je hebt je contributie voldaan.

Klik hier voor de voorwaarden en procedures.
Tot slot vind je op de home pagina een button om je lidmaatschap te ‘wijzigen’ of te beëindigen.

Wie zijn de trainers en hoe zijn zij te bereiken?
We vinden het belangrijk dat je weet wie jouw trainer wordt en op welke manier hij of zij te bereiken is. Op de site tref je per team (onder het balkje 'jeugd') de namen van de trainers en hun telefoonnummers aan. Bij de jeugdelftallen wordt er gewerkt met een WhatsApp groep. Via deze WhatsApp word je geïnformeerd over alle praktische zaken omtrent het team. Na een definitieve indeling zal je (als ouder(s)) hieraan toegevoegd worden.

Wanneer wordt er getraind?
Naast het spelen van wedstrijden wordt er doordeweeks getraind op ons mooie complex. Omdat wij het belangrijk vinden dat het duidelijk is wanneer jij gaat trainen, hoe laat de training begint en eindigt en op welk veld je traint, is er een overzicht gemaakt. Dit overzicht is hier te vinden.

Een belangrijke huisregel bij CWO is, dat het afmelden voor een training vóór training gebeurt. Wij verwachten van je dat je dit meld bij je trainer per telefoon of een privé-app.

Het tenue van CWO
Vanaf seizoen 2015-2016 heeft CWO een kledingcontract met Masita. Sporthuis Mart van Dam (vertrouwd gezicht op de Van Hogendorplaan) is onze kleding leverancier. Je zult zelf kleding (korte broek, shirt en sokken) moeten aanschaffen bij Mart van Dam. U krijgt hier als lid van sv CWO ook een aantrekkelijke korting exclusief voor de leden van sv CWO.
In de winkel is er mogelijkheid tot aanschaf en het passen van o.a. trainingspakken en sokken.
Een andere mogelijkheid is dat je de kleding aanschaft via onze webshop. Deze is te bereiken via http://cwo.masita.com

Het kan voorkomen dat het team waarin je terechtkomt gesponsord wordt. In dat geval zal het wedstrijdsecretariaat voor de senioren en de TC voor de jeugdleden jou hierover informeren.

Zonder vrijwilligers, geen CWO…..de vrijwilliger van tegenwoordig
Vrijwilligers zijn binnen iedere sportvereniging van onschatbare waarde. Van bestuurslid tot barmedewerker, van trainer tot commissielid of scheidsrechter. Ook CWO kan niet zonder vrijwilligers.
Vrijwilligers van “tegenwoordig” zijn niet meer de leden, die hun vrije tijd oneindig inzetten ten behoeve van de vereniging. Echter willen wij graag een beroep op jou / u doen om jouw/uw steentje bij te dragen aan CWO. In Combinatie zullen Wij Overwinnen.

Klik hier voor de vacatures op vrijwilligersgebied.

Klik hier voor de Digizine.

Filter op titel     Toon # 
# Artikeltitel Hits
 

Deze week zijn jarig:

Liliana Semedo Tavares (10/12)
Yassir Aissa Mouhand (10/12)
Emir Fidan (11/12)
Nischa Riedijk (11/12)
Jouri Poppelaars (12/12)
Tom Poppelaars (12/12)
Milano van Uffelen (13/12)
Martijn Cox (15/12)
Jemayro Teixera (16/12)