Copyright © 2008 Sportvereniging Combinatie Wil Overwinnen. Alle rechten voorbehouden. Design by MilRo
| Programma | Uitslagen | Trainingstijden | Kleedkamers | CWO Kleding | Lid worden? |

sv CWO: het begin van iets moois...
maandag 07 juli 2008 17:40

CWO heeft dan eindelijk op dinsdag 1 juli 2008 officieel het licht gezien. En het is echt ongelofelijk, wanneer je terugkijkt op die immense berg werk dat door al die geweldenaren is verstouwd in de afgelopen maanden. Het wordt al helemaal ongelofelijk als je dan een voorstelling probeert te maken van al het werk dat er nog voor ons ligt.

We zijn er nog lang niet, kun gerust stellen en terwijl deze woorden het licht zien wordt er nog keihard gewerkt aan de laatste contouren van de organisatie en worden nog de laatste vacatures ingevuld.

Vooral de laatste fase op weg naar de fusie was erg onrustig en er moest bij tijd en wijle alle zeilen worden bijgezet om zo een vloeiend mogelijke overgang te bewerkstelligen. We zouden liegen als we iets anders zouden beweren. Eén van de parels van de jeugdopleiding is helaas gesneuveld, maar prachtige nieuwe parels hebben zich al weer aangediend. En die gaan we koesteren, hoor! Een onrustige fase dus enerzijds, maar tegelijkertijd ook een uitermate opwindende fase. Een fase waarin de bakermat wordt gelegd voor onze prachtige nieuwe club, en dus ook de basis waarop de toekomstige successen zullen worden gevierd. Successen, die er gaan komen, daar kunt u zeker van zijn. De komende twee seizoenen zullen zeker niet makkelijk zijn, omdat de aandacht nog verdeeld moet worden over twee gedateerde locaties. Maar niet getreurd, eind dit jaar al zal maximaal kunnen worden geprofiteerd van onze ‘funkelnagelneue’ kunstgrasvelden en ergens in het volgende zal een ieder gestaag de contouren van het nieuwe gebouw kunnen zien herrijzen. En ja, het gaat echt hartstikke mooi worden.

Wij willen iedereen hartelijk bedanken voor het reeds getoonde geduld en voor het werk dat er tot nu toe in de club is geïnvesteerd. We kunnen u nu al beloven dat het achteraf allemaal zeker niet voor niets zal blijken.

De drie verenigingen hebben de kans te baat genomen om in de laatste maanden haar clubhistorie naar een mooi slot te loodsen. Iets wat heel belangrijk is, we praten tenslotte over honderden jaren Vlaardingse geschiedenis. Maar nu is het tijd voor iets nieuws, iets vooruitstrevends, iets moois. Iets dat van ons is, en dat nieuwe heeft een naam: sv CWO. Ofwel Combinatie Wil Overwinnen, maar misschien wel beter gezegd: een Combinatie dat Gaat Overwinnen!

Uw voorzitters Ben van Dijk (l.) en Richard Krznaric (r.)

 

 
Recente artikelen in de categorie Laatste nieuws

Deze week zijn jarig:

Mohamed Abdulkader (19/10)
Quinten Jawalapersad (20/10)
Ahmet Sonmezer (21/10)
Jayden Jawalapersad (21/10)
Soufiane Reda (22/10)
Rafael Frezgi (24/10)
Daimy Kerklaan (25/10)
Musa Taner (25/10)