Copyright © 2008 Sportvereniging Combinatie Wil Overwinnen. Alle rechten voorbehouden. Design by MilRo
| Programma | Uitslagen | Trainingstijden | Kleedkamers | CWO Kleding | Lid worden? |

Rad van Avontuur draait voor VVOR! PDF Afdrukken E-mailadres
vrijdag 06 februari 2009 13:16

Het rad van Avontuur draait weer, dit keer helemaal opgepimpt met de nieuwe kleuren en voorzien van 16 nieuwe sponsoren. Grote man achter dit initiatief is Jan Budel en Hoefnagel Sportprijzen droeg zorg voor de bedrukking. Na de wedstrijd CWO/zat 1 -VVOR 1, wat eindelijk weer de eerste competitiewedstrijd na de winsterstop zal moeten gaan worden (tenminste, als de weergoden, of beter nog, de gesteldheid van het veld het toelaten), zullen er weer prachtige prijzen kunnen worden gewonnen.

Het zal de eerste echte test worden voor het team van Joop Koster, dat een indrukwekkende en ongeslagen oefenreeks kende, waarin het zelfs voor hoofdklasser Katwijk onder de comfortabele Canarische zon een maatje te groot bleek. Maar ook SHO, TOGR en VELO wisten niet te winnen met wedstrijden, waarin CWO veelal het betere van het spel liet zien. Het zegt allemaal erg weinig voor Koster als hij als Vlaardingse koploper tegen de op de 7de plek vertoevende VVOR moet aantreden. "We zijn nu de te kloppen ploeg, en zullen elke week keihard moeten werken om de tegenstanders van ons af te houden. En tegen ploegen zoals het fysiek sterke VVOR hebben we het altijd wel moeilijk,"daarbij duidend op de gelijkspel eerder dit seizoen. Koster ziet het breekpunt in het scoreverloop. "Als we snel op voorsprong kunnen komen, maak ik mij niet zoveel zorgen, maar je weet het nooit. Een tegentreffer uit een dood spelmoment kan zo vallen."

Na de wedstrijd volgt naast het Rad van Avontuur ook gezellige Live-muziek van de enige echte Patrick!


Joop Koster: "resultaten oefenprogramma zeggen mij niks"

In geval van algehele afgelasting ( niet ondenkbaar gezien het feit dat cat B ligt er inmiddels al uitligt) reist CWO/zat af naar Spijkenisse, alwaar een oefenwedstrijd gepland staat. Aanvang 14.30 uur. Het CWO 2/zat van Jody Corver oefent bij TOGR; aanvang 12 uur.

www.hoefnagelsportprijzen.nl www.sportcentrumvlaardingen.nl

 
Recente artikelen in de categorie Laatste nieuws

Deze week zijn jarig:

Milano van Uffelen (13/12)
Martijn Cox (15/12)
Jemayro Teixera (16/12)
Kivanc Demirtas (17/12)
Yalisa Willemsen (17/12)
Mosaiah Uiterloo (18/12)
Nygel Martis (19/12)